"Άγγελοι" που κολάζουν

Στο Παρίσι φέτος πραγματοποιήθηκε το φαντασμαγορικό show της Victoria Secret με τα “αγγελάκια” να κλέβουν για ακόμη μια φορά την παράσταση.

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το show και μπορεί να χρειάζεται να κάνουμε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, για να δούμε την τηλεοπτική του μετάδοση, αλλά έχουμε ήδη εικόνα  από τα looks που παρουσίασε ο αγαπημένος οίκος εσωρούχων για αυτή την σεζόν.

3ae6e08100000578-3987332-image-a-290_1480550578145

25-mountain-romance 24-mountain-romance 23-mountain-romance

Τα εσώρουχα του brand ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, με το διαμαντένιο fantasy bra των 2,4 εκατ. δολαρίων που φορούσε η Τζασμίν Τουκς να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

«Μαύροι Άγγελοι» με φτερά και κουστούμια γοτθικού χαρακτήρα «κονταροχτυπιόντουσαν», για μια θέση στην καρδία μας, με sexy, sporty outfits σε γλυκές, ροζ αποχρώσεις.

Τα κρυστάλλινα φτερά της Josephine Skriver, το choker-κορσές της Kendall Jenner, αλλά και οι εντυπωσιακές over the knee, μπότες με κορδόνια που φορούσε η Gigi Hadid κέρδισαν τις εντυπώσεις.

picmonkey-collage 13-dark-angel 16-dark-angel

Tο “καυτό” νέο από το event ήταν η πρώτη συνάντηση της Bella Hadid με τον πρώην σύντροφό της, The Weeknd, πάνω στο catwalk.

Εκείνος ερμήνευε κομμάτια από το νέο του album και εκείνη το κοίταξε με το πιο σπαραξικάρδιο βλέμμα του κόσμου, ενώ περπατούσε στην πασαρέλα.

holding-bella-hadid-the-weeknd-vs-fashion-show-1

Ανυπομονούμε να δούμε ολόκληρο το fashion show για να νιώσουμε καλύτερα την αίσθηση της βραδιάς.

26-mountain-romance 21-mountain-romance 20-mountain-romance 19-mountain-romance22-mountain-romance

Έκτος από το συγκρότημα The Weeknd το μουσικό μέρος του σόου συμπεριλάμβανε την Lady Gaga και τον Μπρούνο Μαρς.

Η Lady Gaga εμφανίστηκε τρεις φορές στην σκηνή του σόου, εντυπωσιάζοντας με τις πέντε αλλαγές outfit που έκανε.