15 ρεβεγιόν πάρτι για να μπει χορεύοντας η νέα χρονιά!

Τι καλύτερο θα μπορούσατε να σκεφτείτε για το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς από μια βραδιά τρελού χορού με φίλους και κοκτέιλς σαμπάνιας σε κάποιο από τα πάρτι που οργανώνονται στην Αθήνα;

Αν δεν είστε από εκείνους που θα περάσουν την αλλαγή του χρόνου οικογενειακά δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, παίζοντας χαρτιά, τότε κάποιο από αυτά τα 15 πάρτι θα δώσει το απαραίτητο… καύσιμο για να αλλάξει η χρονιά χορεύοντας!

1

N.Y.E. ATHENS στο Κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής
Η κλασική βραδιά παραμονής πρωτοχρονιάς στο Κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής! Έντεκα DJs από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή θα ξεσαλώσουν στα δύο ειδικά διαμορφωμένα stages (Show Me Love και Insomnia). Στο Insomnia Stage, o Luca Bacchetti και ο ανερχόμενος Βερολινέζος Sante θα εμφανιστούν μαζί τους δικούς μας CJ Jeff & Mihalis Safras, Gus & Bonso και Roni Iron. Στο Show Me Love Stage, ο Johnny Gerontakis με τους Agent Greg, Kid Angelo, Zenn και Second Sense. Τo πάρτι θ’ αρχίσει μετά την αλλαγή του χρόνου και ό,τι προκύψει. Στις 00.30 π.μ. Είσ.: €25, προπώληση (€20) από τα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload, www.viva.gr,www.public.gr, 11876. Κρατήσεις τραπεζιών (από €250 έως €1.000) στα 6951088366, 6939001746.

Με την Αθήνα «πιάτο» στο «Galaxy Bar»
Με θέα όλη την Αθήνα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Αλέξανδρος Χριστόπουλος διοργανώνει το δικό του χορευτικό exclusive event στο κλασικό roof bar του ξενοδοχείου «Hilton». Το opening set αναλαμβάνει ο Παντελής Στασινός, ενώ το after hours ο Best Seller («Pixi» ). Στις 11 μ.μ. Είσ.: € 30 (με special ποτό ή ποτήρι σαμπάνιας). Τραπεζοκατάσταση sold out.

Πενήντα χρόνια «The Margi»
Στο πολυτελές ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης δεν θα γιορτάσουν μόνο την έλευση του 2015, αλλά και τη συμπλήρωση των 50 χρόνων λειτουργίας. Από τις 11 μ.μ., o DJ και παραγωγός Zac F επιμελείται μια μοναδική βραδιά, στην οποία θα υπάρχει και ένα… violin trio, έκπληξη! Πληροφορίες: http://www.themargi.gr/.

Η Greek techno στον Βοτανικό
Έλληνες DJs και παραγωγοί της tech house και techno σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στον 15ωρο μαραθώνιο «Greek Fusion Techno Party», που θα γίνει στην αποθήκη Area 19 (Ορφέως 182, Βοτανικός). Συμμετέχουν οι: Michalis Σταυρόπουλος, Sysex, Nikos Tsiaras & Nickkal, Monkylo, George Apergis, Dimitri Motofunk & George Libe, SeTH και Nick De Nice. Στη 1 π.μ. Είσ.: €15. Κρατήσεις τραπεζιών: 6987362292.

Τrance ντελίριο στον Άγιο Κοσμά
Δυνατό line up της F.S.I. στο παραλιακό «Ακρωτήρι» με ζωντανές εμφανίσεις από τους Ελβετούς Liquid Soul, τους Astral Projection, Ghost Rider και Class A από το Ισραήλ, τους Γερμανούς Elegy και τους Έλληνες Paralogue. Support DJ sets με τους: Xdimension, N-igma, Alexand3r και Christo Zen. Ξεκινάει στις 12.00, είσοδος €22. Προπώληση (€17) στο www.ticketarena.gr – καθώς και στο Discobole των Εξαρχείων. Κρατήσεις: 6980248550.

«This is Spasta» στην Πειραιώς
Το δημοφιλές party «This is Spasta» καταλαμβάνει το χώρο του πρώην «W» και «Venue» με ελληνικές house, R&B και pop επιτυχίες, με live performance από τους Master Tempo, live κρουστά, χορευτικά shows, λουλουδοπόλεμο και πολλές εκπλήξεις. Στη 1 π.μ. Είσ.: €30 με απεριόριστη κατανάλωση για όσους δεν έχουν κάνει κρατήσεις. Κρατήσεις τραπεζιών (€ 150-360) στο 6944317211.

Ρεβεγιόν γεμάτοι θετική ενέργεια με Μαριέττα Φαφούτη
Οικοδέσποινα, η πιο φωτεινή πλευρά της ελληνικής ποπ σκηνής, Μαριέττα Φαφούτη, και η πιο φρέσκια καλλιτεχνική πρόταση που ακούει στο όνομα Jaguar Bombs. Από τα πιο συναισθηματικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέχρι τα πιο δυνατά soul, disco και r’n’b κομμάτια! Από τον Frank Sinatra, την Aretha Franklin και τον Elvis Presley, μέχρι τους Black Keys, τους Awolnation και τους Imagine Dragons! Από την άλλη μεριά, οι Jaguar Bombs δίνουν το δικό τους εορταστικό στίγμα βάζοντας στο μπλέντερ ροκ εν ρολ ρυθμούς από τα 60ς και pop anthems των 00ς χωρίς καμία ενοχή. Ένα εορταστικό χορευτικό ντελίριο που υπόσχεται αστείρευτες στιγμές χαράς. Τα μουσικά ηνία της βραδιάς θα αναλάβουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Εν Λευκώ 87.7, Σάκης Τσιτομενέας και Σπύρος Παγιατάκης. Gazarte: Βουτάδων 32-34, Τηλ. 210 3460347 Ώρα έναρξης: 01:00 Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: A ζώνη: 25€ | Β ζώνη: 16€ | Όρθιοι: €10 Ταμείο: A ζώνη: 25€ | Β ζώνη: 18€ | Όρθιοι: €13 Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, SevenSpots, ReloadStores και τηλεφωνικά στο 11876 Online sales: www.gazarte.gr,www.viva.gr, www.public.gr.

Έξι Σκύλοι κι εμείς … στο «Six D.O.G.S.»
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το event του πολυχώρου της Αβραμιώτου ξεκινάει από το μεσημέρι με ζεστό κρασί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα (μιάμ μιάμ!), αλλαγή του έτους στον κήπο και μεταμεσονύκτιο πάρτι με ελεύθερη είσοδο στο gig space με τους BODJ, Chevy, K.atou, Lemos, Lex, Mr. Statik, Pan, Runner.

Ντισκομπάλες και νέον φωτοσωλήνες στο «Ρομάντσο»
Δύο stages, εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ, ήχος 50 ΚW, ντισκομπάλες, νέον φωτοσωλήνες και μουσική αποκλειστικά από τα ’80s. Οι Alex Hobson, Mr. Bios, Το Βουνό, Kalfakakos, Lola’s Bad, Photoharrie, Roman & Manu, Sepho & SheepShit και Stathis Mitropoulos αναβιώνουν την ατμόσφαιρα των ντισκοτέκ σε ένα event με τίτλο «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ!». Fancy dresscode. Στις 0.30 μεσάν. Είσ.: €20 (με open bar).

«Βρώμικο» νυχτοπερπάτημα παραμονής Πρωτοχρονιάς στην Τρούμπα!
Η Mahayana Records πήρε την απόφαση να δώσει τον απαραίτητο ηλεκτρισμό, έτσι ώστε να μπορέσουν τα «Kόκκινα Φανάρια» του Πειραιά να ανάψουν και πάλι. Μια γειτονιά στην οποία η μουσική δημιουργήθηκε, παίχτηκε και ακούστηκε από τους ανθρώπους που έζησαν στον δρόμο για τον ίδιο το δρόμο. Η μουσική αυτή ποτίστηκε από την αύρα του λιμανιού και έγινε μια πενιά που μιλάει ακόμα και στην πιο σκληραγωγημένη καρδιά. Παλιά ήταν το ρεμπέτικο. Σήμερα είναι η indie. Είναι η alternative. Είναι η rap και είναι η soul. Η Mahayana σας προσκαλεί για να γνωριστούμε, να πιούμε και να ανταλλάξουμε τις πρώτες μας ευχές, με μια υπόσχεση για το πιο καθαρό (ή αλλιώς βρώμικο) νυχτοπερπάτημα της Πρωτοχρονιάς. Από το Lola’s στο Troubar και πάλι πίσω. In Memoriam to a free soul: Παύλος Φύσσας (Killah P) 1979-2013. Ώρα 22:00 / Troubar, Φίλωνος 131, Τρούμπα. Lola’s Bar, 2ας Μεραρχίας 14, Τρούμπα.

Με τους «τρελούς μπαλαμούς» Gadjo Dilo μπαίνει σωστά το ’15!
Με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στη διάθεση και το πνεύμα των ημερών, οι Gadjo Dilo ανεβαίνουν για άλλη μια βραδιά στη σκηνή του PassPort και σας καλούν να υποδεχτείτε το 2015 με τη Manouche de Grec τους! Το συγκρότημα Gadjo Dilo αποτελείται από μια γελαστή παρέα μουσικών, με κοινό τους χαρακτηριστικό την αγάπη για τη μουσική ιδιοφυΐα του θρυλικού κιθαρίστα της gypsy swing, Django Reinhardt και την Ελληνική μουσική σκηνή του ’50 και ’60. Οι πόρτες ανοίγουν στις 12.30 π.μ. Τιμή εισιτηρίου: 12 eur (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 20 eur (σε τραπέζι, με ποτό). Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 2104296401. Προπώληση εισιτηρίων: PUBLIC – 11876 – Καταστήματα Παπασωτηρίου – Seven Spots & on line: www.viva.grwww.pass-port.com.gr.

Χοροστάσιο με το καλύτερο 80s – 90s party της πόλης
Φήμες λένε ότι όσοι έρχονται σε αυτό το πάρτi έχουν μία πολύ καλή χρονιά γεμάτη υγεία, χρήματα, επαγγελματική ευημερία και αισθηματική επιτυχία. 101% σίγουρο αποτέλεσμα! Τα πράγματα είναι απλά. Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το καλύτερο 80s – 90s party της πόλης. Χορός μέχρι τελικής… πτώσης!!!
Στα πλατό ο Χρήστος Μήλιος και η Nat. K. Ελεύθερη είσοδος σε όσους ξέρουν να περνάνε καλά. ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟΝ – Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος.

Στο Shamone με pop και bourlesque!
Λίγο πριν την πρωτοχρονιά τα μυθικά 80’s και 90’s αναβιώνουν στην σκηνή του Shamone μέσα από την μουσική συνάντηση του Κώστα Μπίγαλη και της Πωλίνας, που αναλαμβάνουν την διοργάνωση ενός αληθινού και ανεπιτήδευτου πάρτι που θα θυμάστε και την επόμενη χρόνια!Έναρξη: 22.30, Εισιτήριο: 12 € με ποτό. ΤΡΙΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ & ΠΩΛΙΝΑ LIVE και ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – GEORGE BANGABLE & BOURLESQUE SHOW.

One Night in Heaven στο City Link
Στη μεγάλη στοά του κέντρου η Klik Records και η «Athens Voice» χορεύουν με τους DJs και producers Glass Coffee, Lee Burton, Alex Dimou, 12 Tones, Anna Anastasiou, Savvas, Theo Tag, Kostas Papazetis και DJ Snatch.

Μπούγκι – μπούγκι με τους The Rhumba Bums στο Half Note
Mια ποικιλία από μουσικά στiλ (μπλουζ, μπούγκι, ρυθμ εντ μπλουζ, τζαζ) της δεκαετίας του ’40 και του ’50, έχοντας όμως πλήρη επαφή με τη μουσική και τις διαθέσεις του σήμερα, στήνοντας ένα αυθεντικό και σύγχρονο μουσικο-χορευτικό σόου. Ο Steve Lucky έχει μακρά ιστορία στο μπλουζ της σκηνής του Ντιτρόιτ και της Νέας Υόρκης – καθώς έχει παίξει πιάνο και πλήκτρα με πραγματικούς θρύλους όπως ο Johnny Copeland, η Odetta, ο John Hammond, ο Carey Bell κ.ά. Μπλουζ και μπούγκι, τζαζ και ρυθμ εντ μπλουζ, νέο σουίνγκ και ροκ εν ρολ! Καυτές μουσικές με το γκρουπ Steve Lucky & The Rhumba Bums στο Half Note Jazz Club τα γιορτινά βράδυα πάνω στην αλλαγή του χρόνου και μετά. Το σίγουρο μουσικό μας ποδαρικό όλα αυτά τα χρόνια! HALF NOTE JAZZ CLUB, Τριβωνιανού 17, Μετς. ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
20 ευρώ (bar) – 25 ευρώ (σε τραπέζι, Β ζώνη) – 30 ευρώ (σε τραπέζι, Α ζώνη) – 25 ευρώ/ εξώστη/ Ειδικότερα για τις 31/12 και 1/12, εκτός του εισιτηρίου εισόδου, και (υποχρεωτική) ελάχιστη κατανάλωση. Info: 210 9213310. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 31/12/2014: Έναρξη στη 1.00 π.μ. (Οι πόρτες ανοίγουν στις 12.30 π.μ.).

Καλή Χρονιά

Πηγή: http://www.tff.gr/article.asp?catid=36786&subid=2&pubid=129939697