Σαν σήμερα θα είχε γενέθλια ο Παντελής Παντελίδης

Σαν σήμερα, 23 Νοεμβρίου, ο Παντελής Παντελίδης θα είχε τα γενέθλιά του και θα γινόταν 33 χρονών.

Στης 18ης Φεβρουαρίου η ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή έληξε άδοξα, καθώς ανετράπη το τζιπ το οποίο οδηγούσε. Εννιά μήνες μετά, ο θάνατός του ακόμη σκορπά θλίψη και πόνο στην οικογένεια του, αλλά και στους θαυμαστές του.

Σήμερα η μητέρα του Παντελή, Αθηνά Παντελίδου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τον γιο της.

«Δεν μπορώ να σου ευχηθώ για πρώτη φορά μωρό μου μου το στέρησαν. Μπορώ όμως να ευχηθώ στους υπεύθυνους που δεν σε έχω να περάσουν από τον ίδιο πόνο γιατί τότε μόνο θα με νοιώσουν.Δεν με νοιάζει αν κάποιοι σοκαριστούν για αυτό και με χαρακτηρίσουν άσχημα ξέρω όμως τι θέλει η ψυχή μου και από δω και μπρος θα λέω ότι αισθάνομαι.Τις δηθενιές την ανωτερότητα και την άφεση αμαρτιών την αφήνω σε άλλους. Εμένα αυτό θέλει η καρδιά μου.»

Ενώ ο  αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή με αφορμή την επέτειο της γέννησης του Παντελή ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει τον Παντελή να σβήνει μία τούρτα. «Χρόνια πολλά άρχοντα!», σχολίασε στη λεζάντα ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.