«Όλοι οι σχεδιαστές θα έπρεπε να είναι περήφανοι που ντύνουν την Melania Trump»

Σε άλλη περίπτωση οι σχεδιαστές μόδας θα έκαναν τα πάντα ώστε η Πρώτη Κυρία της Αμερικής να βάλει μια από τις δημιουργίες τους. Με την εκλογή όμως του Donald Trump οι περισσότεροι δυσανασχετούν.

Όλα άρχισαν με τις δηλώσεις τις Γαλλοαμερικανίδας σχεδιάστριας Sophie Theallet.

Η ίδια έχει ντύσει την Michelle Obama και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνει το ίδιο και για την Melania, αναφερόμενη στα προκλητικά σχόλια και τη στρατηγική του συζύγου της, Donald Trump.

«Η ρητορική του ρατσισμού, του σεξισμού και της ξενοφοβίας που έχει εκφρασθεί στην καμπάνια του άνδρα της είναι ασύμβατη με τα ιδανικά σύμφωνα με τα οποία ζούμε,» έγραψε σε ένα δημόσιο γράμμα που ανέβασε στο Twitter της την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου.

melania_1

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ένας συγκεκριμένος, διάσημος, σχεδιαστής δεν συμφωνεί καθόλου με την άποψή της.

Πρόκειται για τον Tommy Hilfiger ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Πιστεύω ότι η Melania είναι πανέμορφη και κάθε σχεδιαστής θα έπρεπε να νιώθει περήφανος που την ντύνει. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να το κάνουμε πολιτικό», είπε στο Woman’s Daily.

Σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη ο σχεδιαστής είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να συμπεριφέρεται στη Melania όπως ακριβώς συμπεριφερόταν και στη Michelle.

«Όλοι έντυναν με χαρά τη Michelle επίσης. Νομίζω ότι δείχνουν υπέροχες. Κανείς δεν μπορεί να είναι ομορφότερος από την Ivanka ή τη Melania».