Ετοιμάστε βαλίτσες... Βγήκε ο Τραμπ!

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τη μάχη στη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας και θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου ως ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν ήταν λίγοι οι stars του Χόλιγουντ που είχαν ταχθεί στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον με κάποιους να δηλώνει πως αν εκλεγεί τελικά ο Τραμπ νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα εγκαταλείψουν την Αμερική.

«Θα μετακομίσω στον Δία» είχε πει από τους πρώτους η Cher, ενώ ο πρωταγωνιστής του «Breaking Bad», Μπράιαν Κράνστον, είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε κάπου πιο κοντά στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Βανκούβερ: «Σίγουρα θα μετακομίσω. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί. Εύχομαι στο Θεό να μην γίνει αυτό» είχε δηλώσει.

Η Miley Cyrus, δεν είχε διευκρινίσει που ακριβώς θα μετακομίσει, ωστόσο είχε αποκαλέσει τον Τραμπ στα social media «γ@μημ@νο εφιάλτη».

 

Ο κωμικός του CNN Τζον Στιούαρτ είχε πει στο PeopleQ «Θα ανέβω σε πύραυλο και θα πάω σε άλλο πλανήτη», ενώ ο Samuel Jackson είχε δηλώσει στον Τζίμι Κίμελ: «Θα μετακομίσω τον μαύρο κ*λο μου στη Νότια Αφρική».

Από την πλευρά της η κωμική ηθοποιός Amy Schumer είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε στην Ισπανία. «Η υποκριτική μου ικανότητα θα αλλάξει αν μετακομίσω στην Ισπανία γιατί θα πρέπει να μάθω ισπανικά. Είναι πάνω από την αντίληψή μου αν ο Τραμπ νικήσει. Είναι πολύ τρελό» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και η κωμικός Chelsea Handler όμως θα πήγαινε στην Ισπανία, μιας και έχει ήδη αγοράσει σπίτι εκεί. «Αγόρασα ένα σπίτι σε άλλη χώρα σε περίπτωση που νικήσει» είχε πει.

Ανήσυχη είχε δηλώσει η Barbra Streisand για το αποτέλεσμα των εκλογών. «Θα έρθω στη χώρα σας (Αυστραλία) αν μου το επιτρέψετε ή στον Καναδά» είχε πει στην εκπομπή «60 Minutes».