Η πανέμορφη μανάβισσα από το Νεπάλ που έχει γίνει viral!

Η ζωή της άλλαξε ριζικά με μία μόνο φωτογραφία.

Η 18χρονη Κουσούμ Σρέστα  απαθανατίστηκε την ώρα που κουβαλούσε ένα τελάρο ντομάτες στην αγορά και από τότε η φωτογραφία της έγινε viral.

Η Σρέστα κατάγεται από αγροτική οικογένεια στο Μπάγκλινγκ, περίπου 90 χλμ. δυτικά του Κατμαντού. Σπουδάζει, ενώ όταν δεν έχει μαθήματα βοηθά τους γονείς της, όπως έκανε και την ημέρα που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες που την έκαναν διάσημη, κάτι που η ίδια αγνοούσε αρχικά.

kusum-7-11-2

«Μία φίλη μου με ρώτησε αν είμαι το κορίτσι των φωτογραφιών που έγιναν viral στο Facebook αλλά δεν το ήξερα. Μου τις έστειλε και είδα ότι ήμουν εγώ», είπε η 18χρονη στο BBC. «Εκείνη την ημέρα είχα πάει να πουλήσω λαχανικά για να βοηθήσω τους γονείς μου. Δεν ήξερα ότι με φωτογράφισαν».

Εξομολογήθηκε ότι ενθουσιάστηκε με το γεγονός και θέλει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία να ακολουθήσει τα βήματα του Καν στο μόντελινγκ.

Να υπενθυμήσουμε ότι Αρσάντ Καν είναι  ο Πακιστανός πωλητής τσαγιού στο Ισλαμαμπάντ ο οποίος έγινε διάσημος όταν τον φωτογράφισαν ενώ δούλευε.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, με τη φωτογραφία του να έχει δημοσιευθεί δεκάδες χιλιάδες φορές στα social media, έκλεισε συμβόλαιο για μόντελινγκ με τη διαδικτυακή εταιρεία Fitin.pk.

khan-7-11

Σύμφωνα με τον πατέρα της 18χρονης, η Κουσούμ Σρέστα είναι ένα ντροπαλό και λιγομίλητο κορίτσι.

Αν και σπουδάζει μάνατζμεντ, ήθελε να γίνει νοσοκόμα.