Νέες αποκαλύψεις για την σκοτεινή πλευρά του Michael Jackson

Νέο σκάνδαλο για την σεξουαλική ζωή του Μάικλ Τζάκσον ήρθε στην δημοσιότητα 7 χρόνια από τον θάνατο του.

Μια γυναίκα ηλικίας 42 ετών κατέφυγε στη δικαιοσύνη αποφασίζοντας να μιλήσει για πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν επί τρία χρόνια από τον Μάικλ Τζάκσον.

Χωρίς φυσικά να δοθεί το όνομά της στη δημοσιότητα, η 42χρονη μέσω του δικηγόρου της παρουσίασε την κατάσταση που ζούσε από το 1986 έως και το 1990, με τον Μάικλ Τζάκσον να την κακοποιεί σεξουαλικά στην κατοικία του.

Είναι η πρώτη γυναίκα που κάνει την καταγγελία και σύμφωνα με το δικηγόρο, το κοντό μαλλί που είχε κατά τη νεαρή της ηλικία, ίσως ήταν αυτό που ωθούσε τον «βασιλιά» της ποπ στις αποτρόπαιες πράξεις.

Όλα άρχισαν το 1986 και συνεχίστηκαν έως και το 1990. Κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας, ο Μάικλ Τζάκσον έστελνε γράμματα στο μικρό κορίτσι, λέγοντάς του πόσο την αγαπά και πόσο θέλει να την ξαναδεί. Σε όλα υπέγραφε ως MJ ή ολογράφως.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 όμως, ο Τζάκσον άρχισε να στέλνει επιταγές στο σπίτι της κοπέλας, δαπανόντας συνολικά 900.000 δολάρια εκείνη την εποχή για να εξαγοράσει την σιωπή της.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και που ερευνούν οι αρχές, είναι πως η ίδια μέσω του δικηγόρου της παραδέχθηκε πως δέχθηκε για πρώτη φορά σεξουαλική κακοποίηση, όταν σε ηλικία 12 ετών είχε επισκεφθεί με τη μητέρα της το σπίτι του. Στέκονται δηλαδή στο γεγονός πως και η οικογένεια ίσως να γνώριζε τι συμβαίνει αφού στη συνέχεια λάμβανε τις επιταγές.

 

Προτεινόμενα για εσάς