Πρώην σωματοφύλακας της Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει: «Δουλειά εκ των έσω» η ληστεία

Ο λόγος για τον πρώην σωματοφύλακα της Kim Kardashian τον 42χρονο Steve Stanulis ο οποίος έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για τη ληστεία σε βάρος της πρώην εργοδότριάς του.

Να σημειώσουμε ότι  απολύθηκε τον περασμένο Μάιο από τον Kanye West με την κατηγορία ότι επανειλημμένως φλέρταρε την σύζυγό του.

«Δεν ξέρω αν εγώ θα μπορούσα να κάνω κάτι για να το αποτρέψω ειδικά αν με σημάδευαν πέντε ή αν αυτό που συνέβη είναι το κάρμα», είπε ο 42χρονος με ένα ελαφρύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του.

Ο Steve πρώην αστυνομικός στη Νέα Υόρκη νιώθει πικραμένος από τη συμπεριφορά του διάσημου ζευγαριού λέγοντας μάλιστα ότι ο «Kanye West δεν ήταν και ο καλύτερος άνθρωπος για να δουλεύει κάποιος» και συνέχισε:

«Δεν σεβόντουσαν όσους ήταν στην ομάδα σεκιούριτι. Όταν δούλευα για τον Kanye εκείνος έπαιρνε δικό του ταξί μόνος του και εγώ άλλο πίσω του. Εκνευριζόμουν γιατί ο ίδιος δεν με άφηνε να κάνω καλά τη δουλειά μου. Μάλιστα όταν είχαμε πάει σε ένα εστιατόριο εγώ καθόμουν σε άλλο τραπέζι και δεν μου πρόσφερε ούτε ένα ποτήρι νερό».

Ο Stanulis στη συνέντευξη είπε πώς είναι βέβαιος 100% ότι η ληστεία είναι εσωτερική υπόθεση γιατί ήταν τέλεια οργανωμένη:

«Πήγαν σε έναν αποκλειστικό χώρο, με αποκλειστικές εισόδους, ήξεραν ακριβώς πού να πάμε και πού να βρουν τα κοσμήματα. Οι σωματοφύλακες ήταν έξω με τις αδερφές και η Kim έκανε επίδειξη με τα κοσμήματα στο Snapchat. Ηταν το κατάλληλο άτομο για την τέλεια ληστεία».