Έξαλλος ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί- Ετοιμάζεται για μάχη!

Χαμός έχει γίνει στα ξένα μέσα ενημέρωσης μετά την ανακοίνωση του χωρισμού των Brangelina.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν ενώ να δημοσιεύματα θέλουν τον Μπραντ Πιτ να μην κάθεται με σταυρωμένα χέρια καθώς σκληρή αναμένεται να είναι η μάχη που θα δώσουν στις δικαστικές αίθουσες.

Ο διάσημος ηθοποιός -ο οποίος είναι έξαλλος με την απόφαση της άλλοτε αγαπημένης του συζύγου να καταθέσει αίτηση διαζυγίου– σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έμαθε για το διαζύγιο μια μέρα πριν.

Σύμφωνα με το TMZ που επικαλείται το περιβάλλον του Πιτ η Αντζελίνα θα τα βρει πολύ δύσκολα καθώς ο Μπραντ θα αγωνιστεί με κάθε δικαστικό μέσο για τα έξι τους παιδιά.

«Αν η Αντζελίνα νομίζει ότι τα πράγματα με την επιμέλεια των παιδιών θα είναι απλά τότε ονειρεύεται. Ο Μπραντ θα δώσει σκληρή μάχη για κοινή φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών. Αν επίσης νομίζει ότι θα του τα στερήσει κάνει μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να τα βλέπει μόνο με δικαστική απόφαση. Θέλει και θα επιδιώξει κοινή επιμέλεια».

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Μπραντ πιστεύει πως η Αντζελίνα είναι «σπουδαία μητέρα» και πώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την «βλάψει».

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα εδώ και αρκετούς μήνες είχαν προβλήματα στη σχέση τους και αρκετές ήταν οι φορές που το ενδεχόμενο του διαζυγίου είχε τεθεί επί τάπητος, οπότε δεν ήταν σοκ. Ο Πιτ είναι συντετριμμένος από την εξέλιξη και το έμαθε μόλις μια μέρα πριν.

Από την άλλη η πλευρά της Τζολί ισχυρίζεται ότι ο Μπραντ είχε προβλήματα με το αλκοόλ και πολλές φορές θύμωνε κάτι που εξέθετε σε κίνδυνο τα παιδιά του. Από την άλλη η πλευρά του Πιτ επιμένει πώς τα παιδιά του είναι πάνω από όλα και ποτέ δεν θα έκανε κάτι που θα τα έβαζε σε κίνδυνο.