Μαθήματα ομορφιάς από την Νέα Υόρκη...

Τελευταία μέρα για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και την σκυτάλη τώρα παίρνει το Λονδίνο.

Καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας μας έδωσαν τα φώτα τους όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017!

Οι λάτρεις της μόδας και της ομορφιάς σίγουρα γνωρίζετε ότι για ένα πετυχημένο και ολοκληρωμένο outfit εκτός από τα ρούχα πολύ σημαντικό ρόλο παίζoυν το μακιγιάζ  και τα μαλλιά.

Αυτά με την εισαγωγή ας περάσουμε στο προκείμενο  το οποίο μας αρέσει πολύ. Επιτελούς το contouring- πρόκειται για μια τεχνική make up που είχε πάρει τα πάνω της τα τελευταία χρόνια – φεύγει σιγά σιγά και το non-touring παίρνει τη θέση του.

Η αίσθηση του φυσικού είναι σχεδόν παντού ως προς το makeup look αλλά και ως προς τα χτενίσματα.  Ωστόσο, οι πλεξίδες στα μαλλιά θα είναι και πάλι μία τάση που θα μας απασχολήσει σε λίγο πιο διαφορετικές versions.

Για παράδειγμα, θα δείτε μία cute και, παράλληλα, δυναμική νέα εκδοχή που είναι κάτι ανάμεσα σε boxer braid και τα κοτσιδάκια της μικρής Ολλανδέζας-, το ίδιο και το wet look.

Επίσης, τα χείλη παίρνουν πιο φυσικές (nude και pink) αποχρώσεις ενώ τα μάτια πέρα από την αίσθηση φρεσκάδας που παίρνουν από τα eye gloss, έχουν, γενικότερα, την τιμητική τους.

Το μακιγιάζ επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στο βλέμμα μας και πέρα από το μαύρο, έχουν βρει και αρκετές άλλες αποχρώσεις τη θέση τους στην περιοχή των ματιών μας.

Επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

A Detacher Summer 2017 womenswear Beauty Pixelformula New York

Altuzarra Summer 2017 womenswear Beauty Pixelformula New York

Altuzarra Summer 2017 womenswear Beauty Pixelformula New York

CG Summer 2017 womenswear Beauty Pixelformula New York

Pixelformula womenswear Beauty Fashion prêt a porter summer 2017 Victoria Beckham

Alexander Wang Summer 2017 womenswear Beauty Pixelformula New York

Jason Wu Summer 2017 womenswear Beauty Pixelformula New York

Pixelformula womenswear Beauty Fashion prêt a porter summer 2017 Victoria Beckham