Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει γυμνή για το γαλλικό περιοδικό Paris Match

Στα 51 της η Μόνικα Μπελούτσι είναι πιο όμορφη από ποτέ και δεν διστάζει να μας δείξει το σώμα της και να φωτογραφηθεί γυμνή στην πισίνα για το γαλλικό περιοδικό Paris Match, το οποίο την φωτογραφίζει και δεν βρίσκει λόγια για να την περιγράψει.

«Το άνοιγμα του λευκού της πουκάμισου σε αφήνει να δεις την αρχή του στήθους της. Σηκώνει τα μανίκια, κάνει ζέστη. Στην κουζίνα του υπέροχου σπιτιού της, η Μόνικα ετοιμάζει έναν καφέ ιταλικό. Στον τοίχο βρίσκεται μια μεγάλη φωτογραφία της Σοφία Λόρεν. «Είναι συγκλονιστική, όχι;», ρωτάει.

bel1_0

Η συνέντευξη της Μόνικα Μπελούτσι στο Paris Match αναφέρεται στην πορεία της, στην καριέρα της, στον έρωτα.

Κάποια στιγμή την ρωτάει ο δημοσιογράφος:

«Είδαμε τον (πρώην σύζυγό της) Βανσέν Κασέλ με μια νεαρή γυναίκα δίπλα του. Ενώ εσείς, από τη στιγμή που χωρίσατε, πριν από τρία χρόνια, τίποτα, σιωπή…»

«Η εικόνα μου ζει τη ζωή της, εγώ τη δική μου. Σαν ηθοποιός έχω μια δημόσια εικόνα. Σαν γυναίκα, έχω ανάγκη να κρατάω τον μυστικό μου κήπο για να να προστατεύομαι και για να προστατεύω τα παιδιά μου. Βλέπετε αυτή την κούκλα με ένα χρυσό φόρεμα και μάσκα νεκρού που βρίσκεται στο τζάκι μου; Την αγόρασα στο Μεξικό, όταν κάναμε την διαφήμιση της ταινίας Τζέημς Μποντ. Για τους μεξικανούς, αυτή η κούκλα συμβολίζει την μεγαλύτερη γιορτή τους, τη γιορτή των Νεκρών, με την οποία ξεκινάει, εξάλλου, και η ταινία Spectre. Είναι το τέλος και η νέα αρχή. Ακριβώς όπως νιώθω κι εγώ αυτή τη στιγμή…»