Η σύζυγος του Βασιλιά του Μαρόκου στην Κέρκυρα!

Η Λάλα Σάλμα η πριγκίπισσα του Μαρόκου βρίσκεται στην Ελλάδα που από ότι φαίνεται την αγαπάει ιδιαίτερα καθώς τα τελευταία δέκα χρόνια την επισκέπτεται συνεχώς.

Τον Ιούλιο επισκέφθηκε την Κυλλήνη και την Κρήτη και σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής» η 38χρονη πριγκίπισσα αύριο αναμένεται να ταξιδέψει στην Κέρκυρα, που αποτελεί αγαπημένο της προορισμό.

image (1)

Η σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ΄, μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον δεκατριάχρονο και διάδοχο του θρόνου, πρίγκηπα Μουλάι Χασάν, και την 8,5 ετών πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια, θα φτάσουν αύριο στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα «Corfu Imperial». Η άφιξή τους αναμένεται να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, ενώ η επίσκεψή τους έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει πάνω από δέκα ημέρες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές για τον ερχομό της έχει ενημερωθεί και η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

image

Αυτή θα είναι η έβδομη φορά που η 38χρονη πριγκίπισσα ταξιδεύει στην πρωτεύουσα του Ιονίου.

Πρόσωπα που την γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα άτομο που επιθυμεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αγαπά πολύ την Ελλάδα και φροντίζει οι επισκέψεις της πάντοτε να περνούν «απαρατήρητες» από τον Τύπο.