Οι φθινοπωρινές τάσεις στο μακιγιάζ

Η φυσική ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο….

Στις χειμερινές πασαρέλες το μακιγιάζ των μοντέλων είχε ένα χαρακτηριστικό: ήταν πολύ φυσικό, σχεδόν ανύπαρκτο ειδικά στα μάτια.

Τα βλέφαρα είναι φυσικά, τα χείλη καθαρά και τα φρύδια χοντρά στα σόου του οίκου Miu Miu που δεν φοβάται να στείλει τα μοντέλα του στις πασαρέλες χωρίς καν σκιά-, οπότε ναι μπορούμε να πούμε πως καταλάβαμε τι θέλει να  πει ο … σχεδιαστής.

newego_LARGE_t_821_107004447_type13085

Στον Louis Vuitton οι μακιγιέρ πετυχαίνουν το αντίθετο από αυτό που θέλουν. Μπορεί να επιθυμούν να κάνουμε focus στα έντονα και αρκετά σκούρα gothic χείλη, εμείς όμως δεν μπορούμε να μην προσέξουμε τα ανοιχτόχρωμα βλέφαρα με τα σχεδόν ασορτί φρύδια.

Στον Reem Acra βλέπουμε την ανεπαίσθητη ροζ απόχρωση στα βλέφαρα, ενώ στον Marni τα φυσικά  χοντρά φρύδια και τα gothic χείλη δείχνουν να “στέκονται” και μόνα τους.

Βασική λεπτομέρεια τα τεράστια μάτια των μοντέλων που κοιτάζουν πολύ έντονα χωρίς να χρειάζεται καν η μάσκαρα ή η σκιά για να δημιουργήσουν ένα καθόλα εντυπωσιακό λουκ και το πιο πιθανό είναι να είναι αυτό και το λουκ που θα αγαπήσουμε όλες μας.

Back to naturral και στο μακιγιάζ των ματιών μας.

newego_LARGE_t_821_107004449_type13085