Η φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή με τατουάζ

H  Ραχήλ Μακρή ποζάρει με τατουάζ για λογαριασμό του περιοδικό Down Town και μιλάει για όλα!!

Μιλάει σήμερα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Στις επόμενες εκλογές θα κατέβει με τον συνδυασμό της;

Δείτε τι απάντησε….

ImageHandler

«Φυσικά μιλώ με τη Ζωή. Όταν τη χαρακτήριζα στις συνεντεύξεις αδερφή μου εννοούσα πολιτική αδερφή μου, με την έννοια ότι ήμασταν δυο βουλευτίνες που είχαμε κοινή αφετηρία. Μας έφεραν κοντά πράγματα που μας ενώνουν μέχρι σήμερα. Εξακολουθούμε να έχουμε κοινούς στόχους για τη χώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι φίλη μου με την έννοια που έχω εγώ για τη φιλία στο μυαλό μου. Η σχέση μας ήταν πάντα πολιτική» είπε όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με την κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Δεν βγαίναμε μαζί τα βράδια. Πήγαμε μόνο μια φορά σε μια μουσική σκηνή» συνέχισε.

raxil2

Σε ερώτηση αν στις επόμενες εκλογές θα κατέβει με τον συνδυασμό της Ζωής, απάντησε: «Δεν ξέρω ακόμα. Συνηθίζω τις αποφάσεις μου να τις παίρνω ανάλογα με τα δεδομένα εκείνης της στιγμής, το ίδιο θα πράξω και τώρα. Έχω υπογράψει είναι η αλήθεια την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος της, καθώς οι συγκεκριμένες ιδρυτικές αρχές με εκφράζουν απόλυτα. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι οι επόμενες εκλογές είναι ήδη στημένες και σχεδιασμένες από πριν».

Μεταξύ άλλων η κυρία Μακρή κάνει και την πρόβλεψή της για τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας: «Δεν θα είναι από κόμμα ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας μας. Θα είναι ένας αχυράνθρωπος του τραπεζικού συστήματος. Ένας τραπεζίτης που θα εξυπηρετεί συμφέροντα. Αυτή είναι η δική μου πολιτική εκτίμηση. Υπάρχει βέβαια και ο απρόβλεπτος παράγοντας που είναι ο λαός. Ελπίζω να με διαψεύσει και να μην επιτρέψει αυτή τη φορά να μετατρέψουν το “Όχι” του σε “Ναι” και να τον κοροϊδέψουν με υποτιθέμενα παράλληλα προγράμματα και γελοίες εξόδους από νομίσματα».

raxil3