Όλα όσα έγιναν στο φαντασμαγορικό σόου του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρρού-Ξεσάλωσε ο Ντι Κάπριο

Άνοιξε με πυροτεχνήματα, έκλεισε με βουτιές στη θάλασσα.

Δε θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο σόου του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό κλαμπ-εστιατόριο στην Ψαρού στη Μύκονο, το βράδυ της Πέμπτης, με είσοδο 500 έως 1.000 ευρώ.

REMOS4

Η συναυλία, που έγινε πάνω στο κύμα, άρχισε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα με τον Αντώνη Ρέμο να καλωσορίζει τους Gipsy Kings επί σκηνής λέγοντάς τους «Καλώς ήρθατε στο σπίτι μου».

REMOS3

Μιάμιση ώρα αργότερα ο ίδιος ανέβαινε στο stage που είχε στηθεί πάνω στο κύμα για να διασκεδάσει τις παρέες που είχαν πληρώσει έως και 1.000 ευρώ ο καθένας για να τον απολαύσουν.

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η είδηση πως τα μπροστινά τραπέζια ήταν γεμάτα Άραβες μεγιστάνες από τα Εμιράτα και το Λίβανο, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τον Έλληνα τραγουδιστή ήταν και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την παρέα του, ο οποίος παρότι κάθισε στα πίσω τραπέζια και δεν αποχωρίστηκε καθόλου την τραγιάσκα του δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος.

REMOS5

Ο χολιγουντιανός σταρ, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, εμφανίστηκε στο γνωστό παραλιακό εστιατόριο στην Ψαρού μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, με φουσκωτό.

rremos

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η παρέα του, τέσσερις φίλοι του, η σύντροφός του Νίνα Αγκντάλ και μια «στρατιά» από αγγελάκια της Victoria Secret δεν κάθισαν σε κάποια από τα πρώτα τραπέζια πίστα, αλλά στο τελευταίο τραπέζι στο βάθος του μαγαζιού.

Οι σαμπάνιες που συνοδεύονταν με φρούτα φιγουράρουν στις σελίδες τους στο Instagram.

REMOS1