6 σούπερ καμουφλάζ για την κοιλιά σου!

Ο μεσογειακός σωματότυπος είναι χαρακτηριστικό των Ελληνίδων κι έτσι θα ακούσεις τις περισσότερες να παραπονιούνται για τα μυώδη πόδια τους ή την περιφέρειά τους. Υπάρχουν όμως και οι γυναίκες που έχουν σιλουέτα-μήλο και τα παραπανίσια κιλά έρχονται και κάθονται στην περιοχή της κοιλιάς. Συνήθως, τα πόδια τους είναι πολύ λεπτά κι έτσι φαίνονται δυσανάλογα με την κοιλιά τους. Το μυστικό, λοιπόν, είναι να ξέρεις να χρησιμοποιείς τα σωστά κομμάτια στο ντύσιμό σου που θα καμουφλάρουν την κοιλίτσα, θα τονίζουν τα λεπτά σου πόδια και θα προκύπτει κάθε φορά ένα καλόγουστο, περιποιημένο και ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να αποφεύγεις, λοιπόν, και τι να προτιμάς εσύ που έχεις σωματότυπο-μήλο;

1. Μη φοράς ρούχα που σε στενεύουν στην περιοχή της κοιλιάς.

Τα κολλητά t-shirts και τα στενά πουκάμισα σίγουρα δεν σε κολακεύουν γιατί τονίζουν την “προβληματική” περιοχή. Προτίμησε μπλούζες σε πιο φαρδιά γραμμή ή ένα σχέδιο με διακοσμητική λεπτομέρεια που θα τραβάει τα βλέμματα στο πάνω μέρος.

2. Φόρεσε κολάν με φαρδύ top.

Τα κολάν κολακεύουν τα αδύνατα πόδια σου και τα ριχτά top καλύπτουν την περιοχή της κοιλιάς. Μπορείς να δοκιμάσεις και κολάν με χρώμα ή σχέδια, ώστε να τονίσεις το κάτω σημείο του σώματός σου.

3. Layers, ο καλύτερος τρόπος για να καλύψεις την περιοχή της κοιλιάς.

Μπορείς πάνω από τη μπλούζα σου να προσθέσεις μία ζακέτα ή ένα jacket. Οι ζακέτες με πιέτες ή εκείνες σε ίσια γραμμή θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μία δυνατή νοητή κάθετη γραμμή που θα τραβήξει τα βλέμματα μακριά από την κοιλιά σου.

4. Μη δίνεις έμφαση στο λάθος σημείο προσθέτοντας ζώνες στο ντύσιμό σου.

Το βασικό λάθος που πρέπει να αποφεύγεις. Οι ζώνες θα τονίσουν την “προβληματική” περιοχή. Αν θέλεις να προσθέσεις ένα αξεσουάρ, προτίμησε ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια που θα τραβήξει τα βλέμματα στο πρόσωπό σου.

5. Προτίμησε φορέματα ντραπέ ή με ασυμμετρίες.

Τα ασύμμετρα κοψίματα είναι σύμμαχός σου. Επιπλέον, μπορείς να εμπιστευτείς και τα φορέματα σε ίσια γραμμή.

6. Μη βάζεις τη μπλούζα μέσα από το παντελόνι.

Το λάθος που κάνεις συχνά και τονίζει την περιοχή της κοιλιάς ήρθε η στιγμή να το ξεχάσεις.

Plus one: Ένας κορσές πάντα σε βοηθάει να κρύψεις μερικούς πόντους της κοιλιάς, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν σου χαρίζει άνεση. Προτίμησέ τον μόνο σε βραδινές formal εμφανίσεις.

Πηγή: http://joytv.gr/