Taylor Swift - Kanye West : Η κόντρα τους δεν έχει τέλος

Η  Taylor Swift έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης  τόσο για την πολυτάραχη ζωή της και την σχέση της με τον νέο james Bond Tom Hiddleston, η οποία φημολογείται ότι είναι στημένη όσο και  για την συνεχόμενη κόντρα της με τον ράπερ και σύζυγο της Kim Kardashian, Kanye West.

Τα νέα δεδομένα θέλουν τους δύο stars να βρίσκονται και πάλι στα μαχαίρια ενώ όλα έδειχναν πως είχαν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους.

Σε ένα μακροσκελές post της στο Instagram, η Taylor κάνει λόγο για μια συνομιλία της με τον Kanye, την οποία η σύζυγός του, Kim Kardashian,κατέγραψε σε video και ανέβασε στο snapchat.

«Πού είναι το video όπου ο Kanye με πληροφορεί πως πρόκειται να με αποκαλέσει «αυτή η σκ**α» στο νέο του τραγούδι; Δεν υπάρχει γιατί δε συνέβη ποτέ. Δεν είναι σωστό να προσπαθείς να επηρεάσεις την ψυχολογία του άλλου αποκαλώντας τον έτσι μπροστά σε όλο τον κόσμο. Φυσικά ήθελα να μου αρέσει το τραγούδι. Ήθελα να τον πιστέψω όταν μου είπε ότι θα το λάτρευα. Ήθελα να έχουμε μια φιλική σχέση. Υποσχέθηκε να βάλει να ακούσω το κομμάτι, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Όσο κι αν ήθελα να τον υποστηρίξω σε αυτό το τηλεφώνημα, δεν μπορούσα να «εγκρίνω» ένα κομμάτι που δεν έχω ακούσει. Το να παρουσιάζομαι σαν ψεύτρα όταν δεν μου έχει παρουσιαστεί ολόκληρη η ιστορία είναι προσβολή της προσωπικότητάς μου. Θα παρακαλούσα πολύ να βγω από αυτή την ιστορία, της οποίας μέρος δεν ήθελα να είμαι ποτέ, από το 2009 κιόλας».