Stan: Μιλάει για την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Παντελίδης

Ο Stan το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου ήταν καλεσμένος στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.

Εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια του Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο εκτός από επαγγελματική συνεργασία είχαν και πολύ καλή φιλική σχέση.

«Ήμασταν ίδιας γενιάς παιδιά, που ξεκινήσαμε πάνω κάτω μαζί. Δεθήκαμε αρκετά. Ένιωσα τόσο πολύ ευάλωτος όταν “χάθηκε” ο Παντελής γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια ο Stan αποκάλυψε πόσο τον επηρέασε ο τραγικός χαμός του. «Εκείνη την ημέρα πραγματικά ήταν σαν εφιάλτης, που, ακόμα και τώρα, πολλές φορές, όταν το σκεφτώ γυρνάει πίσω και παγώνουν όλα, παγώνει ο χρόνος. Είναι η πρώτη φορά που έχασα κάποιον πολύ κοντινό μου άνθρωπο, κοντά στη δική μου ηλικία!» είπε και πρόσθεσε: «Επειδή έχω μάθει να σέβομαι την οικογένεια και σέβομαι πολύ και την οικογένεια του Παντελή δεν ήθελα ποτέ να μιλήσω και ούτε και τώρα θέλω. Εύχομαι στους ανθρώπους να είναι πολύ δυνατοί γιατί καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα. Μακάρι ο κόσμος να συνεχίσει να αγαπάει τα τραγούδια του, να μην ξεχαστεί και να τον θυμόμαστε όλοι έτσι όπως μας διασκέδαζε με τις πλάκες του και με όλα του τα καλά».

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό από τα καμαρίνια, όπου συνήθιζε να κάθεται με τον Παντελή στο ενδιάμεσο των προγραμμάτων τους: «Είχαμε σβήσει τα φώτα, είχαμε ανάψει κεριά και βλέπαμε ταινία και τρώγαμε. Μπαίνει σε κάποια φάση ο επιχειρηματίας μέσα, η Πάολα τραγουδούσε έξω, μας βλέπει και μας λέει “καλά, τι το κάνατε εδώ μέσα; Golden Class;”».