Taylor Swift - Calvin Harris: Μόλις χώρισαν!

Σαν να έχει πέσει επιδημία στην showbiz…

Tίτλοι τέλους μπήκαν και στη σχέση της Taylor Swift και του Calvin Harris.

Το νέο έπεσε σαν “βόμβα” τις τελευταίες ώρες και μεταδόθηκε από όλα τα διεθνή μέσα.

Τι και αν είχαν κατακλύσει το instagram με φωτογραφίες από τις διακοπές, την επέτειο και άλλες προσωπικές τους στιγμές; Αυτό που συνέβαινε ήταν ακριβώς το αντίθετο.

taylor-swift-calvin-harris

Τι συνέβη όμως και έφτασαν ως τον χωρισμό;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,  την απόφαση πήρε ο Calvin Harris ο οποίος αντιλήφθηκε πρώτος τη φθορά της σχέσης τους. Ένας από τους στενούς του φίλους ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν άπιστος απέναντι της λέγοντας: «Νοιαζόταν πραγματικά για την Taylor. Δεν ήταν ο τύπος της κοπέλας που συνήθιζε να βγαίνει και αυτό του άρεσε πολύ και ειδικά η αθωότητα και η ζεστασιά της. Η Taylor ήταν περισσότερο μέσα στη σχέση παρά εκείνος. Άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον του τους τελευταίους δύο μήνες, όμως προσπάθησε όσο μπορούσε για να μην φτάσουν στον χωρισμό», ενώ πρόσθεσε: «Δεν είχαν συμβιβαστεί σε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση. Οι εκδρομές και τα ταξίδια δεν βοήθησαν τελικά. Ήταν περισσότερο φίλοι παρά εραστές. Είναι όμως βέβαιο 100% ότι δεν την απάτησε. Δεν υπήρξε άλλη γυναίκα στη ζωή του. Απλά κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουν».

taylor-swift-calvin-harris-1

Από την πλευρά της Taylor Swift, τα άτομα που μίλησαν ήταν πιο φειδωλά στις δηλώσεις τους. Ένα από αυτά ανέφερε ότι η Τaylor βρίσκεται κοντά στην οικογένεια της στο Nashville για να ξεπεράσει τον χωρισμό της ενώ σημείωσε ότι: «είναι πολύ απογοητευμένη μαζί του, νιώθει ότι δεν της στάθηκε όταν τον χρειάστηκε περισσότερο από τον καθένα. Δεν θέλει να τα ξαναβρούν. Όλα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Η Taylor και ο Calvin δεν μπήκαν στη διαδικασία ενός άγριου καβγά. Ο Calvin ήταν αυτός που έβαλε τέλος. Η Τaylor είναι αρκετά συγχυσμένη όμως επικοινωνεί ακόμα μαζί του. Επίσης του στάθηκε και στο πρόσφατο ατύχημα του».

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχουν δηλώσει κάτι επίσημα.