Σάλμα Χάγιεκ: 'Το σεξ δεν είναι το κλειδί για έναν γάμο'

Η Σάλμα Χάγιεκ σίγουρα… ξέρει!

Η γνωστή ηθοποιός εκμυστηρεύεται τη δική της συνταγή επιτυχίας για έναν γάμο διαρκείας.

Ο σύζυγος της είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και εκείνη δείχνει αποφασισμένη να τον κρατήσει για πάντα κοντά της.

Ο Γάλλος Φρανσουά-Ανρί Πινό είναι δισεκατομμυριούχος. Κατέχει το πολυκατάστημα Printemps, το περιοδικό Le Point, τον οίκο Christie’s, τον οίκο ΜΜΕ Bouygues, τη φίρμα ρούχων Gucci και πολλά άλλα.

newego_LARGE_t_821_2184390_type12905
Είναι γνωστό ότι ο  Πινό αγαπάει τις όμορφες και διάσημες γυναίκες καθώς  είχε μακρόχρονη σχέση με την Λίντα Εβατζελίστα, με την οποία απέκτησε και ένα παιδί.

Παράλληλα ο Πινό ξεκίνησε σχέση με τη Σάλμα Χάγιεκ, η οποία πάλεψε για να τον αποκτήσει και τα κατάφερε!

Έκαναν έναν εντυπωσιακό γάμο και απέκτησαν μια κόρη, που είναι σήμερα 8 ετών.

salma3_6
Δίπλα στον βαθύπλουτο σύζυγό της η Χάγιεκ δείχνει ολοκληρωμένη. Τον κοιτάζει στα μάτια, κολλάει πάνω του και τον παρουσιάζει σε όλα τα κοσμικά γεγονότα που αφορούν το Χόλιγουντ και τη βιομηχανία του θεάματος, την οποία ο δισεκατομμυριούχος δείχνει να λατρεύει.
Το νέο «χτύπημα» της 49χρονης Σάλμα Χάγιεκ ήρθε με συνέντευξή της στο περιοδικό Red Magazine, όπου η διάσημη σταρ μίλησε για τη σεξουαλικότητά της και για τα μυστικά που χρησιμοποιεί ώστε να συντηρεί τον γάμο της και τη φλόγα στο ζευγάρι.

Για να συνεχίσει να ζει ευτυχισμένη η Σάλμα Χάγιεκ έχει ένα μυστικό: για να συντηρείς τη φλόγα με τον σύζυγό σου δεν πρέπει να κοιμάσαι κάθε μέρα μαζί του, από φόβο μη σε βαρεθεί.

icemax_620_621b66b886448fac1b418bf2a0733ea0

«Το σεξ δεν είναι το κλειδί ενός ευτυχισμένου γάμου, είναι μια δευτερεύουσα υπόθεση. Και δεν είναι για κάθε μέρα. Αν το κάνετε συνέχεια, χάνει την αίγλη του. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρεί κάποιος τη χημεία σε ένα ζευγάρι» δήλωσε.

Για τη Σάλμα, το να συντηρείς τη φλόγα είναι μια υπόθεση που δεν περνά απαραίτητα από το κρεβάτι. Το ουσιαστικό για εκείνη βρίσκεται αλλού: «Πρέπει να συνεχίσεις να γελάς, να ανακαλύπτεις τον άλλο, να περνάς χρόνο μαζί του, να είσαι ρομαντικός… Ενας καλός γάμος, γεμάτος αγάπη, είναι η ολοκλήρωσή μου».