H «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο Ντεπ-Χερντ

Μια διαφορετική διάσταση για τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν στο διαζύγιο του Τζόνι Ντέπ και της Άμπερ Χερντ δίνουν διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζοντας ότι «πέτρα του σκανδάλου» αποτέλεσε το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν.

Η Χερντ κατέθεσε αγωγή διαζυγίου και κατηγορεί τον ηθοποιό για ενδοοικογενειακή βία, αλλά τώρα ένα νέο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στο σίριαλ: Η πολύ στενή και ερωτική (;) σχέση της 30χρονης Αμπερ με το τοπ μόντελ από την Βρετανία.

cara-delevingne-and-amber-heard_1

Πηγή δήλωσε στην εφημερίδα “The Sun” πως “το γεγονός πως η φιλία της Αμπερ με την Κάρα γινόταν όλο και πιο στενή ήταν αυτό που σήμανε την αρχή του τέλος του γάμου της με τον Ντεπ”. Οι δύο γυναίκες ήρθαν πιο κοντά το 2014 όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας “Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη”.

Η ίδια πηγή συνεχίζει: “Η Αμπερ πάντα εκδήλωνε τις τάσεις αμφιφυλοφιλίας της, αλλά αυτό έκανε έξαλλο τονΝτεπ και είχαν φοβερούς καυγάδες για το πόσο αδιάκριτη ήταν”. Επίσης αυτό που κούραζε αφόρητα τον ηθοποιό ήταν η υπερβολικά έξαλλη κοινωνική τους ζωή. Αυτό το συνεχές πάρτι, όπως το χαρακτήριζε.