Δύσκολες ώρες για την Jennifer Aniston - Έχασε την μητέρα της

Δύσκολες ώρες περνάει η Jennifer Aniston καθώς από τη ζωή έφυγε η μητέρα της, λίγες ημέρες μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η Nancy Dow μετά από σοβαρό εγκεφαλικό το οποίο έπαθε πριν πέντε χρόνια, δεν μπορούσε να περπατήσει, ούτε να μιλήσει ενώ χρειαζόταν φροντίδα επί 24ώρου βάσεως. Πριν από λίγες μέρες, η 79χρονη μητέρα της ηθοποιού έπαθε σοβαρή κρίση, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

«Με βαθιά θλίψη, ο αδερφός μου, John κι εγώ ανακοινώνουμε το θάνατο της μητέρας μας, Nancy Dow. Ήταν 79 ετών και “έφυγε” ήσυχα, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους, μετά από μακρά ασθένεια», είπε, στο περιοδικό «People», η  47χρονη Aniston.

nancy-dow

Οι σχέσεις της Jennifer Aniston με την μητέρα της είχαν «παγώσει» το 1999, όταν εκείνη εξέδωσε ένα βιβλίο στο οποίο περιέγραφε «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες από τη ζωή της διάσημης κόρης της. «Ποτέ δεν ήμουν κοντά με την ασυγχώρητη μητέρα μου. Ήταν πάντα πολύ κριτική μαζί μου. Επειδή εκείνη υπήρξε μοντέλο, ήταν εντυπωσιακή, υπέροχη. Εγώ πάλι δεν ήμουν. Ποτέ δεν υπήρξα!» είχε δηλώσει, πέρσι τον Ιανουάριο, στο «Hollywood Reporter», η Jennifer.

image

Μάλιστα, η ελληνικής καταγωγής πρωταγωνίστρια είχε να δει την μητέρα της πέντε ολόκληρα χρόνια, από τότε που υπέστη το εγκεφαλικό. Σύμφωνα, πάντως, με το περιοδικό «In Touch», την επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες και, συγκεκριμένα, στις 12 Μαΐου, στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. «Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολη ήταν η σχέση μεταξύ της Jennifer και της Nancy. Είναι σπαρακτικό για κάθε κόρη να χάνει την μητέρα της», δήλωσε, στο περιοδικό «People», πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού.