Valentino και Κόππολα ανεβάζουν την "Τραβιάτα" στη Ρώμη

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Ιταλική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο Teatro dell’ Opera.

Το μεγαλύτερο «hit» του θεάτρου, η La Traviata του Verdi, φόρεσε κοστούμια του αριστοκρατικού οίκου Valentino, οπότε το βράδυ της επίσημης πρεμιέρας την περασμένη Κυριακή παρέλασαν διεθνείς διασημότητες όπως οι Κίρα Νάιτλι, Μόνικα Μπελούτσι, Φράνσις Φορντ Κόπολα, Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουεστ, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Λιουκ Εβανς, Κριστιάν Λουμπουτέν, Ολίβια Παλέρμο.

Εννοείται πως άπαντες oι celebrities καλεσμένοι φορούσαν τιμητικά μονάχα Valentino, από την couture σειρά των τελευταίων σαιζόν με τις ρωμαϊκές, αρχαϊκές και πριγκιπικές αναφορές. Ο ίδιος ο Valentino Garavani αν και έχει αποσυρθεί εδώ και οκτώ χρόνια, σχεδίασε τέσσερις τουαλέτες της πρωταγωνίστριας σοπράνο Μαρία Γκράτσια Σκιάβο για το ρόλο της παραστρατημένης Βιολέτας. Μιλάμε για μεγαλοπρεπείς δημιουργίες που απαιτούν 800 εργατοώρες ραφής και κεντήματος στα ατελιέ Valentino με «ουρές» που καλύπτουν μια ολόκληρη, πανύψηλη σκάλα επί σκηνής. Για τους άλλους ερμηνευτές ετοίμασαν τα κοστούμια οι νυν καλλιτεχνικοί διευθυντές του οίκου. Το θέαμα που βασίζεται στο ρομαντικό και τραγικό μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά, είναι σχεδόν sold out, πριν καν ξεκινήσουν οι κανονικές παραστάσεις.

mcyejklfay574330b54c4ea

Στα στιγμιότυπα της επίσημης πρεμιέρας η Κιμ Καρντάσιαν προσέλκυσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με μονόπαντη λευκή τουαλέτα εξαιρετικής εφαρμογής, επιμένοντας στις selfies φωτογραφίες, ενώ και ιταλοί επώνυμοι όπως οι Ραούλ Μπόβα, Ορνέλα Μούτι, Μπιάνκα Μπραντολίνι δεν έλειψαν από το γεγονός. Eκεί ήταν και ο έλληνας επιχειρηματίας εστίασης Χρύσανθος Πανάς με τη σύζυγό του σχεδιάστρια κοσμημάτων Ελενα Σύρακα αλλά και ο Παύλος καιη Μαρί Σαντάλ με την κόρη τους ως προσωπικοί φίλοι του Valentino.

ppjxtqtdtp5743319de9633

uvllojrezw5743308dcc8bd

mvqothqsgf574330da0c815

lciezvbusd574330ab6bb90