Με νέα σύντροφο η Kristen Stewart στις Κάννες

Γρήγορα φαίνεται να ξεπέρασε τον χωρισμό της η αμερικανίδα ηθοποιός Kristen Stewart με την Γαλλίδα τραγουδίστρια Soko, καθώς εμφανίστηκε πρόσφατα στις Κάννες με την πρώην αγαπημένη της.

Μάλιστα, Kristen Stewart και Soko συναντήθηκαν στις Κάννες και έκαναν ότι δεν γνωρίζονταν. Η γαλλίδα έγραψε την περασμένη εβδομάδα ένα σκληρό μήνυμα εναντίον της πρώην συντρόφου της και το ανέβασε στο Instagram.

kristen-stewart-soko-kissing-

(Η σταρ με την αγαπημένη της Soko)

«Θα παντρευτώ το πιο δυνατό και αξιόπιστο άτομο. Ένα άτομο που δεν κάνει απιστίες, δεν είναι ύπουλος, κάποιον που είναι σταθερός. Κάποιον που τα λόγια του να έχουν νόημα. Θέλω ένα πλάσμα παθιασμένο, ένα πλάσμα που να μην είναι χαλασμένο. Ένα άλλο μισό που να αναγνωρίζει, που να ξέρει πώς να ζήσει μια υγιή και απλή ζωή».

Η διάσημη σταρ έφτασε δυναμικά στις Κάννες και ανέβηκε τα σκαλιά του Φεστιβάλ για να διαφημίσει την νέα ταινία του Γούντι Άλεν «Café Society» στην οποία πρωταγωνιστεί. Δίπλα της είχε την πρώην ερωμένη της Alicia Cargile. Η Αλίσια είναι πρώην βοηθός της και είχαν παλιότερα σχέση, ενώ στην κοινή τους εμφάνιση στις Κάννες την κοίταζε συνεχώς στα μάτια και της κρατούσε ακόμη και το χέρι!

kristen-stewart-et-alicia-cargile-les-retrouvailles
Η Kristen Stewart και η Alicia Cargile φαίνεται να τα ξαναβρίσκουν μετά τον χωρισμό της σταρ με την Soko. Φωτογράφοι τις είχαν εντοπίσει μάλιστα στους δρόμους του προαστίου Silver Lake, στο Λος Άντζελες.

Σημειώνεται ότι οι δύο γυναίκες είχαν πολύ σοβαρή σχέση παλιότερα, αλλά χώρισαν ξαφνικά το 2015 και η Αλίσια παραιτήθηκε από βοηθός της.

kristen-stewart-s-affiche-a-cannes-avec-son-ex-alicia-cargile