Χολιγουντιανή σταρ έβγαλε τα ψηλοτάκουνα και έμεινε ξυπόλυτη στο κόκκινο χαλι

Ο λόγος για την Τζούλια Ρόμπερτς η οποία  εθεάθη στο κόκκινο χαλί του Palais des Festivals στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας «Μοney Monster» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τράβηξε τα βλέμματα.

Η 48χρονη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μια μαύρη Armani τουαλέτα, η οποία άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της, ενώ στο λαιμό της φορούσε ένα εντυπωσιακό μενταγιόν.

Julia Roberts, George Clooney and Jodie Foster attend to red carpet for film 'Money Monster' in Cannes, FrancePictured: Julia RobertsRef: SPL1280953  120516  Picture by: Splash NewsSplash News and PicturesLos

Βέβαια, το θέμα δεν είναι αυτό αλλά ότι αποφάσισε να… «σπάσει» τους κανόνες και να βγάλει τα μαύρα ψηλοτάκουνά της και να μείνει… ξυπόλυτη στο κόκκινο χαλί!

184369

184370

Προφανώς την «χτύπησαν» τα παπούτσια και δεν άντεξε… Παρόλο αυτά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα πόζαρε με τους συνάδελφούς της στο φακό των φωτογράφων.

Julia Roberts, George Clooney and Jodie Foster attend to red carpet for film 'Money Monster' in Cannes, FrancePictured: Julia Roberts, George ClooneyRef: SPL1280953  120516  Picture by: Splash NewsSplash News and Pictur