Πώς να αποκτήσεις αναζωογονημένο δέρμα με επαναφορά της ελαστικότητας του;

Έρχονται γιορτές, έρχεται και ο καινούργιος χρόνος!! Και συ ετοιμάζεσαι να τον υποδεχτείς όσο πιο λαμπερή και όμορφη γίνεται.. Εμ καινούργιος χρόνος είναι αυτός, θέλεις να σαι στα καλύτερα σου! Θα σου πω βέβαια ότι αυτό, ξεκινάει πρώτα από μέσα, όμως βοηθάει πάντα μια φρέσκια και όμορφη επιδερμίδα..  Η επιστήμη της δερματολογίας έχει την απάντηση στην αναζωογόνηση του δέρματος και την επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας του, επιστρατεύοντας τη μέθοδο με ραδιοσυχνότητες RF.  Aς μάθουμε όμως περισσότερα για τη μέθοδο αυτή:

Τι ακριβώς κάνει αυτή η μέθοδος;

Η μέθοδος αυτή αποτελεί μια κανοτόμο ελάχιστα επεμβατική θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF η οποία αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του. «Η θεραπεία με Micro Needling RF διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά λαμπερό και υγιές» τονίζει η δερματολόγος-αφροδισιολόγος του ABH medical group, Δρ Θεοδώρα Φατσέα.

Σε ποιους απευθύνεται;

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η δερματολόγος, «Η νέα θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης του δέρματος, τις κηλίδες, τις ρυτίδες, τις ραγάδες, τις ουλές ακμής, τη χαλάρωση του δέρματος, προσώπου και σώματος.

Πώς γίνεται;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με την προηγμένη τεχνολογία Micro Needling RF, οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμική διέγερση στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος, αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα.

Πού εφαρμόζεται;

Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε όλο το πρόσωπο, τις παρειές, τις περιοχές γύρω από τα μάτια και το σαγόνι. Εκτός από το πρόσωπο επίσης εφαρμόζεται στο λαιμό, το ντεκολτέ, στα χλερια και σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπινου σώματος.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φαίνεται αμέσως μετά τη θεραπεία, με σαφή βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος, τη μείωση των ρυτίδων και των δυσχρωμιών. Η αναδόμηση του δέρματος όμως, είναι μια διαδικασία η οποία εξείσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι ασφαλής;

«Η θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη για τον ασθενή με τη βοήθεια της παράλληλης θεραπείας με κεφαλή  ψύξης, οικονομικά προσιτή, προσφέροντας μια λαμπερή επιδερμίδα μέσω της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος» εξηγεί η Δρ Φατσέα.

Πώς είναι η επόμενη μέρα;

Η θεραπεία δεν επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά την εφαρμογή της, αναπτύσσεται ελαφρά ερυθρότητα και οίδημα που όμως υποσωρούν άμεσα.

Ποια καινοτομία φέρνει αυτή η θεραπεία;

Η θεραπεία Micro Needling RF πλεονεκτεί, συγκρίνοντάς την με άλλες θεραπείες ανάπλασης του δέρματος διότι: είναι ανώδυνη, απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, διεισδύει σε επιλεκτικό βάθος 0,5-3,00mm στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος και  διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον, δεν επηρεάζει την επιδερμίδα, ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος, εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και καλοκαίρι. Τέλος, έχει το μικρότερο κίνδυνο για την εμφάνιση επιλοκών, όπως η μεταφλεγνονώδης υπερμελάγχρωση.

Ευχαριστούμε πολύ το ABΗ medical group, καθώς και τη δερματολόγο Δρ Θεοδώρα Φατσέα για τις σημαντικές πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ABH  http://www.abh-medicalgroup.com/