Η Φρόσω Κυριάκου επισκέφθηκε την Μίνα Αρναούτη στον Ευαγγελισμό

Την πόρτα του Ευαγγελισμού, πέρασε η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, η συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Πενήντα ημέρες μετά το μοιραίο πρωινό, η Φρόσω Κυριάκου επισκέφτηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών μετά το δυστύχημα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, αναμένεται να μετακινηθεί από τον 9ο όροφο του νοσοκομείου, σε θάλαμο κλινικής.

Η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί σημαντική ενώ με ικανοποιητικό ρυθμό προχωρά η αποθεραπεία των ορθοπεδικών και των θωρακοχειρουργικών τραυμάτων. Το πιο σημαντικό είναι ότι αποκαταστάθηκε η αναπνευστική της λειτουργία και πλέον αναπνέει χωρίς βοήθεια. Μάλιστα, «έκλεισε» και η τομή της τραχειοστομίας στην οποία είχε υποβληθεί η ασθενής ώστε να υποστηρίζεται η αναπνοή της.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η Μυρσίνη Αρναούτη μπορεί να μιλήσει,  κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό όσο είχε τον τραχειοσωλήνα με τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

IMG_4970

IMG_4969

IMG_4967

IMG_4965-2

IMG_4965_1