Τα πιο ακριβά νυφικά όλων των εποχών

Με αφορμή τον γάμο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων (880 εκατ. ευρώ) που έγινε στην Ρωσία την περασμένη εβδομάδα, με την 20χρονη νύφη να φοράει  ένα εντυπωσιακό Elie Saab νυφικό το οποίο κόστισε 18.000 λίρες, η Telegraph συγκέντρωσε τα πιο ακριβά νυφικά που έχουν σχεδιαστεί.

c1_7

Το λιτό αλλά πανάκριβο Valentino που φόρεσε η Μπεατρίς Μπορομέο στο γάμο της στο Μονακό.

c2_8

Η Κινέζα ηθοποιός Angelababy έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο επειδή ο γάμος της κόστισε 20 εκατομμύρια λίρες (25,3 εκατ. ευρώ). Η ηθοποιός παντρεύτηκε με ένα κεντημένο στο χέρι Dior που χρειάστηκε 5 μήνες για να ολοκληρωθεί. Τα μανίκια ήταν από οργάντζα, το τούλι ήταν ραμμένο στη φούστα της σε 7 στρώματα, ενώ είχε και ουρά.

c3_5 (1)

Η ηθοποιός όμως έκανε το νυφικό της άλμπουμ και στο Παρίσι όπου πόζαρε φορώντας και αρκετά Elie Saab.

c4_6

Η Νίκη Χίλτον για τον γάμο της με τον Τζέιμ Ρόυτσιλντ, επέλεξε ένα παραμυθένιο Valentino. Στο φόρεμα είχαν κεντηθεί πολύτιμοι κρύσταλλοι.

c5_5

Από τη στιγμή που είναι φίλη με τον διάσημο σχεδιαστή η Αν Χάθαγουέι δεν θα μπορούσε παρά να προτιμήσει τον Valentino. Το νυφικό της ήταν από ακριβό μετάξι και πρώτης ποιότητας τούλι, είχε κεντημένα λουλούδια και η ροζ απόχρωση του έγινε προσεκτικά στο χέρι.

c6_2

Η Σόφι Χάντερ έγινε η κ. Κάμπερμπατς πριν λίγους μήνες. Για τη μεγάλη μέρα και αυτή προτίμησε ένα εντυπωσιακό Valentino που ήταν από μία μοναδική ασημο-γκρι δαντέλα.

c7_1

Ένα ακόμα Valentino, αυτή τη φορά όμως για μία πριγκίπισσα. Η Μαντλέν της Σουηδίας είχε το νυφικό της ραμμένο αποκλειστικά με δαντέλα και μετάξι. Την εικόνα συμπλήρωσε ένα πέπλο 6 μέτρων.

c8

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine G παντρεύτηκε σε μία εντυπωσιακή τελετή στη Ρώμη. Η νύφη φορούσε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής συνδυασμένο με μία κάπα Schiaparelli, που είχε κεντημένες πάνω της 500.000 πούλιες.

c9

Μία άλλη σχεδιάστρια κοσμημάτων, η Noor Fares παντρεύτηκε φορώντας ένα υπέροχο Giambattista Valli σε μία παραμυθένια τελετή στη Νορμανδία.
c10