Διάσημος σεφ αποκαλύπτει τι πραγματικά τρώει η Βικτόρια Μπέκαμ

Το ερώτημα που θέτουν οι φαν της διάσημης σταρ είναι αν έχει πραγματικά λεπτή σιλουέτα ή αν προσέχει τη γραμμή της για να είναι τόσο λεπτή. Ο Wolfgang Puck, διάσημος σεφ του εστιατορίου CUT, στο Λος Αντζελες, όπου το ζεύγος Μπέκαμ συνηθίζει να τρώει όταν βρίσκεται στην Καλιφόρνια, μίλησε το εν λόγω περιοδικό και έκανε αποκαλύψεις.

Είναι συνηθισμένος να προετοιμάζει τα γεύματα των Μπέκαμ, είναι ο σεφ που ετοιμάζει τα γεύματα για την τελετή των Όσκαρ, μεταξύ άλλων.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποκαλύπτει ο σεφ, είναι “καλοφαγάς” και συνηθίζει να παραγγέλλει μια μπριζόλα όταν πηγαίνει στο εστιατόριο CUT. Το εντελώς αντίθετο συμβαίνει με την σύζυγό του η οποία τρώει μόνο λαχανικά και χορτοφαγικά προϊόντα. «Εχει όρεξη μικρού πουλιού», αποκαλύπτει ο διάσημος σεφ.

«Η Βικτόρια αγαπάει τα λαχανικά και ζητάει ένα απλό πιάτο με σπανάκι και λίγο αλάτι από πάνω, τίποτε άλλο», δηλώνει ο σεφ.

«Αντίθετα, ο Ντέιβιντ έχει καλύτερη όρεξη και τρώει περισσότερο», προσθέτει ο Wolfgang Puck, ο οποίος έχει φιλοξενήσει πολλές φορές στο εστιατόριό του το διάσημο ζευγάρι με τα παιδιά του.

Τουλάχιστον οι διατροφικές της θυσίες δεν πάνε χαμένες καθώς διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά της σοουμπίζ.