Φέρτε την Άνοιξη στα μάτια σας...

Η μπλε σκιά είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ της άνοιξης. Έχει ήδη αρχίσει να γίνεται η αγαπημένη επιλογή πολλών fashionistas και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες γυναίκες λένε ναι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν.

Ένα γαλάζιο μολύβι ή eyeliner (ό,τι σας βολεύει), μπορεί να αλλάξει όλη σας τη διάθεση, βάζοντας την Άνοιξη στο πρωινό σας μακιγιάζ. Αντικαταστήστε την κλασική και ίσως βαρετή πλέον μαύρη μάσκαρα με μια αντίστοιχη σε μπλε απόχρωση, συνδυάζοντάς την με ροζ ρουζ και κραγιόν, το οποίο και μπορείτε να τονίσετε λίγο περισσότερο, και μετατρέψτε το πρωινό σας μακιγιάζ σε βραδινό εύκολα και γρήγορα.

 Ένα ανατρεπτικό και αντισυμβατικό γαλάζιο smokey eye θα κάνει αμέσως την διαφορά. Πλέον γνωρίζουμε το blending (ανάμειξη) των σκιών και των χρωμάτων αλλά και το πώς να κρατήσουμε «ήσυχο» και ισορροπημένο το υπόλοιπο μακιγιάζ. Βασικός κανόνας του smokey άλλωστε ένα understated look στο υπόλοιπο πρόσωπο, δηλαδή πιο γλυκές αποχρώσεις σε χείλη και μάγουλα, ώστε το drama να περιοριστεί στα μάτια .

Το μπλε/γαλάζιο, είτε στη μάσκαρα, είτε στις σκιές ματιών αναγορεύεται από τώρα αγαπημένο για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Άλλωστε είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα, και εφόσον βρείτε την ιδανική απόχρωση για εσάς, σας υποσχόμαστε πως δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.