Η "νέα" Σίντι Κρόφορντ...

H ομοιότητα της Cindy Crawford με την κόρη της Kaia Gerber είναι εκπληκτική!

Η 14χρονη ήταν εξαρχής τυχερή που κληρονόμησε τα γονίδια της μητέρας της τα οποία της χάρισαν το πολύτιμο εισιτήριο στο χώρο της μόδας, όμως αυτό σίγουρα δε θα ήταν από μόνο του αρκετό.

Η Kaia Gerber είχε την καλύτερη δασκάλα στο πλευρό της, η οποία τη βοήθησε να αναπτύξει το ταλέντο της στο modeling, καθώς έχει ήδη καταχωρημένες στο βιογραφικό της λαμπρές συνεργασίες με αρκετούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Με ροκ διάθεση και επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση, μητέρα και κόρη επιδεικνύουν την φυσική ομορφιά τους και την αξεπέραστη λάμψη ενός από τα πιο γνωστά μοντέλα όλων των εποχών.

Cdg

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή να μοιράζομαι ένα εξώφυλλο με την κόρη μου», σχολίασε στο Instagram η Σίντι με την Κάια να προσθέτει: «Τι είναι η ζωή; Ειλικρινά δεν μπορώ να αναπνεύσω τώρα. Ένα εκατομμύριο “ευχαριστώ” στην @vogueparis και στον @mariotestino!!».

kaia

Η Κάια Γκέρμπερ είναι ένα ακόμη βλαστάρι διασημοτήτων που ανεβαίνει στις πασαρέλες από τα τρυφερά χρόνια της εφηβείας. Ήδη έχουν κάνει μόντελινγκ, είτε ποζάροντας σε διαφημιστικές καμπάνιες, είτε ανεβαίνοντας στην πασαρέλα, τα παιδιά των Μπέκαμ, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, η Γουίλοου Σμιθ και πρόσφατα η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη.