Ανοιξη 2016: Τα καλύτερα χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Tα μακριά μαλλιά είναι το όνειρο πολλών γυναικών αλλά το βασικό που πρέπει να ξέρουμε είναι ποια είναι τα καλύτερα χτενίσματα που μπορούν να τα αναδείξουν καλύτερα. Οι ανοιξιάτικες πασαρέλες γέμισαν τέτοια ιδιαίτερα χτενίσματα και δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες!

Οι κοτσίδες ήταν είναι και θα είναι ένα από τα βασικά τρεντ της Άνοιξης ακριβώς για τον λόγο πως είναι το απόλυτο χτένισμα για την εποχή. Φέτος οι κοτσίδες γίνονται μικροσκοπικές και όπως αποδεικνύουν οι πασαρέλες των οίκων Louis Vuitton πρόκειται για το απόλυτο τρεντ που είναι ιδανικό για εσένα αν έχεις μακριά μαλλιά.

newego_LARGE_t_821_106843593

Οι χαμηλές αλογοουρές που ξεκινούν από χαμηλά από τον λαιμό δεν μας κάνει έκπληξη που είναι ένα από τα πιο σημαντικά τρεντ της Άνοιξης. Μια μεταξωτή κορδέλα είναι το ιδανικό δέσιμο που θα κρατήσει την αλογοουρά εκεί που θέλεις και δεν θα την αφήσει να “χαλάσει”. Τα τσουλούφια που ξεφεύγουν στα χτενίσματα των μοντέλων των σόου του οίκου Oscar De La Renta αλλά και τα οι πιο χαριτωμένες αλογοουρές στα σόου του οίκου Temperley London μας δείχνουν πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε την τάση.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 15:  A model walks the runway at the Oscar De La Renta Spring 2016 fashion show during New York Fashion Week on September 15, 2015 in New York City.  (Photo by Slaven Vlasic/Getty Images)

Στον οίκο Emilio Pucci η έντονη χωρίστρα είναι το βασικό στοιχείο του λουκ ενώ τα μαλλιά μας “πέφτουν” ανάλαφρα στους ώμους.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 24:  A model walks the runway, detail, during the Emilio Pucci fashion show as part of Milan Fashion Week  Spring/Summer 2016 on September 24, 2015 in Milan, Italy.  (Photo by Pietro D'Aprano/Getty Images)

Στον σόου του οίκου Tommy Hilfiger είδαμε το χτένισμα της Τζιτζί Χαντίντ να ανατρέπει όλα τα δεδομένα στα τρεντ για τα μαλλιά. Το φυσικό λουκ στα μαλλιά είναι μια τάση που βλέπουμε μαζικά στις ανοιξιάτικες πασαρέλες και πραγματικά είναι μια τάση που δείχνει τέλεια σε μακριά μαλλιά.

newego_LARGE_t_821_106834527

Στα σόου του Calvin Klein τα χτενίσματα είχαν κάτι το αέρινο. Οι ανέμελες μπούκλες δείχνουν πιο φυσικές απο ποτέ. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι χωρίς αμφιβολία το “τυχαίο” πέρασμα πίσω απο το αυτί.

newego_LARGE_t_821_106843607

Οι βρεγμένες ρίζες στα σόου του Roberto Cavalli και η χωρίστρα το ένα πλάι είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος για να δώσεις απίστευτο στιλ στα μακριά μαλλιά σου.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 26:  A model walks the runway during the Roberto Cavalli fashion show as part of Milan Fashion Week  Spring/Summer 2016 on September 26, 2015 in Milan, Italy.  (Photo by Pietro D'Aprano/Getty Images)

Πηγή: womenonly.gr