Ο οίκος Burberry αλλάζει τους κανόνες των fashion shows

Ο οίκος Burberry τολμά μία ανατροπή στους κανόνες της μόδας, περιορίζοντας τα shows με τα οποία παρουσιάζει κάθε χρόνο τις νέες κολεξιόν σε δύο και όχι περισσότερα, όπως συνηθιζόταν.

Σύμφωνα με το νέο πλάνο, θα παρουσιάζει τις νέες δημιουργίες με δύο ετήσια Fashion Show, ένα για την αντρική και ένα για την γυναικεία συλλογή. Κάθε συλλογή θα περιλαμβάνει ρούχα ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας, επιχειρώντας να καλύψει τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς με όλη τη γκάμα των προϊόντων μόδας του οίκου.

Ακόμα, απαντώντας θετικά στο αίτημα για «fast fashion», θα διαθέτει όλα τα ρούχα στην αγορά online αλλά και στα καταστήματα του οίκου αμέσως μετά το τέλος του fashion show. «Δεν μπορείς να λες στον πελάτη “Θα σε ενθουσιάσω, θα σε μαγνητίσω! Αλλά θα μπορείς να αποκτήσεις αυτά τα ρούχα σε 6 μήνες από τώρα.»

Σύμφωνα με το govastileto.gr, μετά από αυτή την ανακοίνωση, αναμένεται να ακολουθήσουν το παράδειγμά του πολλοί ακόμα μεγάλοι οίκοι. Αναμένουμε με αγωνία το γενικό αντίκτυπο στην βιομηχανία της μόδας.