Η πιο σέξι DJ της Ασίας

Η Angie Vu Ha είναι μία από τις πιο γνωστές περσόνες στην παγκόσμια μουσική, αποκαλούμενη από πολλούς η πιο σέξι DJ της Ασίας. Η ζωή της κυλούσε μέσα στην χλιδή και την φήμη, όταν ένα διαζύγιο με τον Γάλλο σύζυγό της έφερε τα πάνω κάτω.

Η 32χρονη βασίλισσα της ομορφιάς από το Βιετνάμ συνελήφθη πέρσι στο αεροδρόμιο JFK ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τις ΗΠΑ με την εννέα χρονών κόρη της. Το πρόβλημα ήταν ότι ήδη είχε εκδοθεί ένταλμα εναντίον της από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είχε και την επιμέλεια της κόρης τους.

Οι αμερικάνικες αρχές την καταδίκασαν σε τρεις μήνες φυλάκιση σε φυλακή της Νέας Υόρκης. Και εκεί ξεκίνησε το πιο δύσκολο μέρος της περιπέτειάς της, καθώς όπως ήταν προφανές, έγινε το αντικείμενο του πόθου από τις άλλες συγκρατούμενές της.

«Υπάρχουν πολλές λεσβίες εδώ μέσα και έχω διαρκείς παρενοχλήσεις» έγραψε σε δικούς της στην χώρα της. Όμως όπως είπε και η ίδια κατέφυγε στην Βίβλο για να αποφύγει τους πειρασμούς, καθώς κοιμόταν μαζί με άλλες 100 γυναίκες σε έναν ανοιχτό κοιτώνα όπου οι περισσότερες ήθελαν να την αγγίξουν και να της επιτεθούν σεξουαλικά.

Εκτός από την Βίβλο η ίδια δεν παρέλειψε να γυμνάζεται όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα ήταν έτοιμη για παν ενδεχόμενο, καθώς γνωρίζει τι γίνεται στις γυναικείες φυλακές των ΗΠΑ με τα επεισόδια των ομαδικών βιασμών και του άγριου ξύλου να αποτελούν καθημερινότητα.

Όσο για το μέλλον της ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, καθώς αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί και πάλι στο δικαστήριο .

dj01

dj02

Πηγή: protothema.gr