Η Κate Hudson αποκαλύπτει και πάλι τα προσόντα της

Τα λόγια είναι περιττά μπροστά στις πόζες που χάρισε η Kate Hudson στην πρόσφατη φωτογράφιση της για το εξώφυλλο του περιοδικού «Self».

Η 36χρονη ηθοποιός έχει ένα από τα πιο καυτά κορμιά του Hollywood και φροντίζει να το υπενθυμίζει πότε με sexy insta photos και πότε με αποκαλυπτικές εμφανίσεις αλλά και φωτογραφίσεις. Αυτή τη φορά όμως δεν επιλέχθηκε τυχαία αφού το concept ήταν σχετικό με το θέμα του νέου της βιβλίου το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου με τίτλο «Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body», με ποιους τρόπους δηλαδή μπορεί κανείς να αγαπήσει το σώμα του, σύμφωνα με το jenny.gr.

hudson

Η Kate Hudson φόρεσε λιγοστά ρούχα, μάζεψε σε κότσο τα μαλλιά της και με ελάχιστο μακιγιάζ επιδόθηκε σε στάσεις yoga εκπλήσσοντας με την ευλυγισία της. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης το κρύο ήταν αισθητό με την ίδια και τους συνεργάτες της να αντιμετωπίσουν με χιούμορ την κατάσταση δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στο οποίο τη ζεσταίνουν με σεσουάρ μαλλιών.

3-4

 

Στη συνέντευξη αυτό που ουσιαστικά τόνισε σχετικά με την φυσική της κατάσταση είναι ότι φροντίζει να γυμνάζεται καθημερινά ακολουθώντας μία σταθερή ρουτίνα.

kate

kate-hudson-2

7instagram