O George Clooney και η Amal μαζί στο κόκκινο χαλί!

Χθες η ταινία «Hail, Ceasar» όπου πρωταγωνιστεί ο  George Clooney είχε πρεμιέρα στο Los Angeles και δεν θα μπορούσε να παραστεί σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση μόνος του χωρίς την αγαπημένη του Amal Alamuddin.

Ο George  και η Amal όπως ήταν φυσικό έλαμψαν πάνω στο κόκκινο χαλί όπου τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά.

Το κλίμα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει τους έχει σίγουρα επηρεάσει, αφού δυο τους εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανανεωμένοι  έχοντας μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον.

Ο έρωτας ενέπνευσε την Amal και στην στιλιστική της επιλογή μιας και επέλεξε ένα girly λευκό φόρεμα με κατακόκκινες floral λεπτομέρειες και μεταλλικές γόβες τις οποίες τις συνδύασε με μεταλλικό clutch bag, ολοκληρώνοντας το outlook με ένα λαμπερό beuty look τονίζοντας τα χείλη της με κόκκινο lipstick.

Γοητευτικός όπως πάντα ήταν και ο 54χρονος  George Clooney  αφού και σε αυτή του την εμφάνιση έδειχνε χαλαρός και λαμπερός μέσα στο μαύρο του κουστούμι.

amal

Amal Clooney and George Clooney at The Hail Caesar Los Angeles Premiere Pictured: Amal Clooney, George Clooney Ref: SPL1219239  010216   Picture by: All Access Photo Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com