Διάσημο μοντέλο σκέφτεται την έκτρωση για να μην καταστρέψει την καριέρα της

Η εντυπωσιακή 25χρονη Ρόμπιν Λόουλι, δεν αποτέλεσε ποτέ πρότυπο ανορεξικού μοντέλου. Για την ακρίβεια έχει αποδεχτεί πλήρως το σώμα της και έχει χτίσει μία εκπληκτική καριέρα ως plus-size model. Πρόσφατες δηλώσεις ωστόσο προκάλεσαν σοκ στο παγκόσμιο κοινό.

Θεωρώντας δεδομένο ότι παίρνει πιο εύκολα κιλά από τα κανονικά μοντέλα, η Λόουλι σκέφτηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη της, ανησυχώντας για την πίεση που θα έχει να αντιμετωπίσει για να χάσει βάρος μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της.

Μιλώντας στο Cosmopolitan, η Αυστραλή σταρ της μόδας, η οποία ήταν το πρώτο plus size μοντέλο που φωτογραφήθηκε για την αυστραλιανή Vogue, αποκάλυψε ότι δεν είναι σίγουρη για το αν το σώμα της θα είναι σε θέση να επανέλθει μετά την εγκυμοσύνη.

«Κοιτούσα σήμερα το πρωί τις εικόνες από το Secret Fashion Show της Victoria Secret στο Instagram, και σκεφτόμουν όλη αυτή την πίεση που θα υποστώ για να επανέλθει το σώμα μου στην αρχική του κατάσταση» δήλωσε η ίδια.

«Όλα αυτά τα μοντέλα είχαν πραγματικά μεγάλη εσωτερική δύναμη πριν την εγκυμοσύνη. Εγω όχι. Δεν ξέρω αν το σώμα μου θα καταφέρει να επανέλθει τόσο γρήγορα όσο εκείνων. Ανησυχώ επίσης και για τις ραγάδες. Μετά τη γέννα θέλω να επιστρέψω στη δουλειά αρκετά γρήγορα και ανησυχώ ότι η εγκυμοσύνη θα μου αφήσει σημάδια και ως μοντέλο εσωρούχων αυτό θα είναι πρόβλημα»

Ενώ η Ρόμπιν είναι ανένδοτη ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να αισθάνονται άσχημα για το σώμα τους που αλλάζει κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη τους, η ίδια παραδέχτηκε ότι φοβάται ότι τα εμφανή σημάδια από την εγκυμοσύνη θα είναι πρόβλημα στη δουλειά της και παραδέχτηκε ότι η προοπτική να αλλοιωθεί η εμφάνιση της, την έκανε να σκεφτεί να μην κρατήσει το μωρό.

Εξήγησε: «Μόλις έμαθα ότι ήμουν έγκυος, έπρεπε να πάρω όλες τις επιλογές υπόψη, διότι με ένα μωρό, εγώ θα πρέπει να majorly επιβραδύνει – και είμαι πολύ σταδιοδρομία που οδηγείται. Που με τρόμαξε».

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/