Ο Άρης στον παθιασμένο Σκορπιο

Στην αστρολογία ο Άρης στο Σκορπιό από 3/1-6/3 και από 27/5-2/8  θα προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό εντάσεις, βία, τρομοκρατία, συγκρούσεις, επιθέσεις, μοιραία πάθη, έρωτες και γεγονότα για όλα τα ζώδια όπου όμως θα πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τις παραπλανητικές υποσχέσεις και κινήσεις από εκείνες που είναι πραγματικές και να αποφύγουμε κάθε διάθεση για εκδίκηση. Σύμφωνα με την αστρολογία ο πλανήτης Άρης σχετίζεται με την ενεργητικότητα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες, και στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει πληθώρα καταστροφικών ενεργειών, αναταραχές, φανατισμό και μοιραία γεγονότα στις ζωές όλων μας.

ΚΡΙΟΣ
Προβλήματα με την ερωτική σας ζωή θα δημιουργήσει το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου τα οποία δεν θα είναι εύκολο να λύσετε αφού πιθανό να μη γνωρίζετε ακριβώς τις αιτίες που τα προκάλεσαν. Κρυφές, παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις θα σας ελκύουν ιδιαίτερα την περίοδο αυτή και ίσως θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Προσέξτε όμως γιατί πολύ πιθανό μια σύντομη ερωτική περιπέτεια να βάλει σε μπελάδες την ψυχολογία σας δεν θα είναι εύκολο από την αρχή να διακρίνετε. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος αλλά πολύ πιθανό να μη μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε με τον τρόπο που εσείς το θέλετε. Μην βάλετε τώρα τα δυνατά σας και φροντίστε να είστε πολύ προσεχτικοί με χρήματα και συναισθήματα που δίνετε στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Σταθερές σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, ο γάμος σας, ένας συνεταιρισμός ή οι οικογενειακές σας σχέσεις θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα με το πέρασμα του Άρη απέναντί σας στο ζώδιο του Σκορπιού τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου. Πολύ πιθανό πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς να μην σας έχουν πει όλη την αλήθεια και θα πρέπει να την αντιληφθείτε μόνοι σας, για να αποφύγετε τα λάθη και τις παραλήψεις. Διαφορετικά θα πέσετε μέσα στις παγίδες που σας έχουν στήσει, ακόμα και άθελά τους και είτε θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες, είτε θα χάσετε αυτά καθ’ αυτά τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν να είναι στη ζωή σας. Αποφύγετε νέες σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες οποιουδήποτε είδους τις μέρες αυτές γιατί πολλά θα είναι αυτά που δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε, σας κρύβουν και τα οποία μπορούν να σας οδηγήσουν τόσο σε απογοητεύσεις, όσο και σε ανυπολόγιστες απώλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείτε τώρα πως έχετε μπλέξει σε καταστάσεις που δεν είναι και τόσο υγιείς, αλλά νιώθετε παγιδευμένοι μέσα σε αυτές και είναι δύσκολο να ξεκολλήσετε. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου μπορεί να σας φέρει και νέες ανάλογες καταστάσεις. Αυτές απλά θα συντηρούν μια δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή σας που ακόμα κι αν σας κάνει κακό τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική σας υγεία δεν μπορείτε τώρα να ξεκόψετε. Δεν είστε έτοιμοι για να διώξετε ή απλά να απομακρύνετε από τη ζωή σας όλα εκείνα, αλλά και όλους εκείνους που «αρρωσταίνουν» την ψυχολογία σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά συνεχώς θα αρνείστε τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σας. Κάντε κάτι με σημαντικές σχέσεις πριν να είναι πολύ αργά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όμορφα λόγια και υποσχέσεις που θα ακούσετε με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου ακόμα και από ανθρώπους που εμπιστεύεστε τυφλά θα είναι δύσκολο να τηρηθούν στην πλειοψηφία τους, ακόμα κι αν εκείνοι που σας τα λένε έχουν όλη την καλή διάθεση. Το πιθανότερο όμως είναι αυτές τις μέρες θα προσπαθήσουν πολλοί να σας παραπλανήσουν κυρίως στον ερωτικό τομέα καθώς θα τους είναι πιο εύκολο από το να πουν όλη την αλήθεια. Μυστικές συναντήσεις από μεριά σας ή από τη μεριά του συντρόφου σας μπορεί να προκαλούν μεγάλη ικανοποίηση τώρα αλλά δεν θα έχουν και το καλύτερο τέλος. Ο αισθηματικός τομέας είναι τώρα λίγο θολός για σας, σας προκαλεί μια τεράστια απογοήτευση ή ευτυχία, η οποία όπως είναι πλασματική και μπορεί από στιγμή σε στιγμή όλες οι προσκολλήσεις και εξιδανικεύσεις σας να δουν την αλήθεια και να σας απογοητεύσουν.

ΛΕΩΝ
Καλό θα ήταν να αποφύγετε με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου να ξεκινήσετε μια καινούργιες σχέσεις, να κανονίσετε ένα γάμο, μια συγκατοίκηση, τη δημιουργία οικογένειας, την αγορά, πώληση ή αλλαγή σπιτιού. Κι αυτό γιατί οι απογοητεύσεις που θα έρθουν εξαιτίας πολλών πραγμάτων που παραμένουν κρυφά, θα είναι μεγάλες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό κάποια γεγονότα, κινήσεις, επαφές ή λόγια ατόμων από τον οικογενειακό σας χώρο να σας στεναχωρήσουν ιδιαίτερα ή ακόμα και να σας παραπλανήσουν δίχως να το αντιληφθείτε. Το τέλος κάποιων καταστάσεων τώρα είναι πολύ πιθανό αν υπάρχουν στη μέση πολλά μυστικά, ψέματα και καταστάσεις που δεν σας αρέσουν καθόλου αλλά δεν είστε και σε θέση να ξεκαθαρίσετε. Για αυτό καλύτερα να απομακρυνθείτε ή γενικότερα να κρατήσετε μια απόσταση από τέτοιες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές από τις σκέψεις, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου θα αποδειχθούν αργά ή γρήγορα λανθασμένες. Δεν θα πρέπει να κινηθείτε προς νέες κατευθύνσεις, να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με άτομα που δεν γνωρίζετε πολλά πράγματα ή να πάρετε τοις μετρητοίς υποσχέσεις που δύσκολα θα τηρηθούν και θα γίνουν πράξεις. Αποφύγετε κάθε επαφή με σχεσεις που σας έχουν πει ψέματα, κρύψει πράγματα ή δυσαρεστήσει και παλαιότερα. Προσέξτε πολύ όλοι εσείς που έχετε κρυφές συναντήσεις, σχέσεις μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες για να μη σας παραπλανήσουν με όμορφα λόγια που μπορεί να μοιάζουν τώρα πολύ ρομαντικά, αλλά πολύ πιθανό να προσγειωθείτε και εντελώς απότομα.

ΖΥΓΟΣ
Οι περισσότερες δυσκολίες με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου θα έρθουν κυρίως για θέματα οικονομικής φύσεως, αυξημένα έξοδα ή σχέσεις και συνεργασίες τις οποίες προσπαθείτε να κρατήσετε σταθερές. Πολλά θα είναι τα προβλήματα στο να κερδίσετε αυτά που διεκδικείτε τώρα καθώς πολλά από αυτά που σας παρουσιάζουν ή σας υπόσχονται δεν είναι ακριβώς έτσι και πολλά κρύβονται τώρα που δεν γνωρίζετε. Μην στηρίζετε όλη σας τη ζωή ή το επαγγελματικό σας μέλλον σε ανθρώπους που δεν είναι και τόσο σταθεροί, έχετε ήδη παρατηρήσει πως αλλάζουν συχνά γνώμη, συμπεριφορά ή δεν κάνουν όλα αυτά που σας έχουν υποσχεθεί κατά το παρελθόν, γιατί τελικά θα χάσετε αντί να κερδίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο ζώδιό σας ο Άρης τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου αυξάνει τις εντάσεις στο περιβάλλον σας. Δείχνει πως μάλλον εσείς θα προσπαθήσετε με διάφορες παραπλανήσεις να ξεφύγετε από καταστάσεις που δεν σας είναι καθόλου ευχάριστες και ίσως είχατε παραπλανηθεί γι’ αυτές και παλαιότερα. Θα απολαύσετε αρκετά όλες τις κρυφές σχέσεις και συναντήσεις που θα έχετε με άτομα που σας ελκύουν ιδιαίτερα και διαχέουν ένα μυστήριο γύρω τους. Προσέξτε μόνο να μην πέσετε εσείς στις παγίδες που στήνετε στους άλλους καθώς δεν θα είναι δύσκολο αυτές τις μέρες να εξιδανικεύσετε πρόσωπα που δεν αξίζουν και τόσο να τους αφιερώνετε χρόνο ή συναίσθημα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να απογοητεύσετε με τη στάση σας κάποια πολύ αγαπημένα πρόσωπα τα οποία δεν θέλετε να χάσετε, αλλά οι καταστάσεις γύρω τους είναι πολύ πιεστικές για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλά λένε και προετοιμάζουν πίσω από την πλάτη σας με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου και για τα οποία δεν έχετε την παραμικρή ιδέα. Δυστυχώς δεν θα είστε σε θέση να τα μάθετε καθώς οι άλλοι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να σας τα κρατήσουν κρυφά και να σας αιφνιδιάσουν την κατάλληλη στιγμή. Προσέξτε πολύ να μη δίνετε δικαιώματα να σας σχολιάζουν, και αποφεύγετε όσο μπορείτε σχέσεις με ανθρώπους που είναι ιδιαίτερα αρνητικοί απέναντί σας και σας χαλούν τη διάθεση όταν τους συναντάτε ή τους μιλάτε. Αν θέλετε να κερδίσετε έδαφος σε σημαντικούς τομείς θα πρέπει να κινηθείτε κι εσείς τώρα στο παρασκήνιο και να κάνετε όσα επιθυμείτε δίχως να τα ανακοινώσετε ακόμα και στα πιο κοντινά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε γιατί η κούραση θα είναι μεγάλη και προσέξτε λίγο την υγεία σας. Αφήστε τη διαίσθηση και το αλάνθαστο ένστικτό σας να σας οδηγήσουν σωστά και δεν θα βγείτε χαμένοι. Κινηθείτε στο παρασκήνιο για να κερδίσετε και μην κοινοποιείτε σχέδια και κινήσεις για να μην σας αντιγράψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να μη μπερδεύετε τη φιλία με τον ερωτικό ή τον οικονομικό τομέα γιατί θα βγείτε χαμένοι με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου. Μια απογοήτευση θα την έχετε τις μέρες αυτές καθώς είχατε κάποιους στόχους που έληξαν άδοξα. Ακόμα κι αν σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια και τα καλύτερα πράγματα, εσείς δεν θα πρέπει να πέσετε στην παγίδα και να ρισκάρετε αυτό που έχετε για κάτι εντελώς αμφίβολο και ανασφαλές. Αποφύγετε να δώσετε μια νέα ευκαιρία σε παλαιότερες σχέσεις που έχουν πια τελειώσει και πονέσατε αρκετά, γιατί πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζετε και οι παραπλανήσεις που σας επιφυλάσσουν. Οι μέρες αυτές δεν είναι και οι καλύτερες για να κάνετε νέα ξεκινήματα και να βάλετε νέους στόχους, γιατί αργά ή γρήγορα θα σας απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτές τις μέρες το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει πολλά διλήμματα και μπερδέματα σε σχέση με την καριέρα και τις επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σας. Φαίνεται πως βρίσκεστε σε μεγάλη δυσκολία καθώς οι ενδόμυχοι φόβοι σας είναι πολύ έντονοι και δεν σας είναι καθόλου εύκολο να τους παραδεχτείτε ή να τους εκφράσετε στους ανθρώπους γύρω σας. Αν έχετε υψηλές φιλοδοξίες για να πετύχετε πράγματα τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να ξεπεράσετε όλες σας τις αναστολές και να παλέψετε για αυτά που θέλετε να κερδίσετε, αλλιώς μπορεί να χάσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, μια και για πάντα.


ΙΧΘΕΙΣ
Θα σας επηρεάσουν αρνητικά κάποιες σκέψεις, κινήσεις και γενικότερα ο τρόπος λειτουργίας κάποιων ατόμων από το συγγενικό σας περιβάλλον ή από ξένες χώρες ή γενικότερα από άτομα που συναναστρέφεστε με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τα διαστήματα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου έως και τις 2 Αυγούστου. Εσείς, δεν θα μπορείτε να διακρίνετε εύκολο το λάθος από το σωστό και πιθανό να κάνετε λάθη και παραλήψεις που θα προκαλέσουν σημαντικές απώλειες για σας. Αποφύγετε να επικοινωνήσετε ή να συναντήσετε ανθρώπους που δεν έχουν και τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σας, που δεν γνωρίζετε καθόλου ή που δεν σας έχουν φερθεί και τόσο καλά κατά το παρελθόν, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας απογοητεύσουν ή να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Προσέξτε πολύ και αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νέες συμφωνίες, γνωριμίες, σχέσεις και διαπραγματεύσεις για να μη βγείτε εσείς χαμένοι. Επιλέξτε το παρασκήνιο και γενικότερα κινήσεις που δεν θα γνωρίζει κανείς για να επεκταθείτε σε νέους τομείς, για να προστατευτείτε από τους άλλους, αλλά και για να είστε πρώτοι και ικανοποιημένοι στα νέα σας εγχειρήματα.

anew.gr