Ήρθε η ώρα για τη Rita Ora

Μετά τη βραδιά του τελικού του βρετανικού X-Factor, είχαμε καιρό να ασχοληθούμε με τη Rita Ora. Και η ίδια είχε πατήσει pause στις εμφανίσεις της, αφού μέσα σε μια βδομάδα την είχαμε δει τρεις φορές με αποκαλυπτικό φόρεμα. Με αφορμή αυτές τις εμφανίσεις, η ίδια παραδέχτηκε ότι επιλέγει τα φορέματα της με βάση το ντεκολτέ και πως δεν τη νοιάζει ιδιαίτερα που το στήθος της αυτονομείται.

Κι αφού κάναμε ένα διάλειμμα με ασήμαντα πράγματα, όπως η αγωγή που θα καταθέσει στην δισκογραφική του Jay-Z για να σπάσει το συμβόλαιο, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σε αυτά που πραγματικά απασχολούν την τραγουδίστρια, η οποία έχει να βγάλει δίσκο από το 2012, και κατ΄ επέκταση δεν δικαιολογεί σθεναρά την ιδιότητα της.

Η Rita Ora βρέθηκε για μπάνια στο Μαϊάμι,όπως επικαλείται το toratora.gr,  όπου και πέρασε τα Χριστούγεννα της και προσέφερε άλλη μια απολαυστική στιγμή στους παρευρισκόμενους, αλλά και όλους εμάς που είδαμε τις παπαρατσικές φωτογραφίες. Το πολύχρωμο και ολόσωμο μαγιό της δημιουργούσε ένα θέαμα χάρμα ιδέσθαι από τη μέση και πάνω, αφού το στήθος της Rita διαγραφόταν έντονα για άλλη μια φορά.

Από την άλλη, φαίνεται πως έχει πάρει μερικά κιλάκια στην περιφέρεια, αφού το μαγιό δεν την κολάκευε ιδιαίτερα εκεί. Αυτό όμως ουδόλως απασχολεί τους θαυμαστές της. Γιατί η Rita είναι σίγουρα η πιο σέξι τραγουδίστρια του 2015 και πάει να κάνει το στήθος της αντίστοιχα δημοφιλές με τα οπίσθια της Jennifer Lopez.