Χριστουγεννιάτικα δώρα από τα χεράκια σας....

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τα Χριστούγεννα και πολύ κοντά στην αλλαγή του χρόνου, κάτι που σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτούμε τα δώρα που θα χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η σημερινή ιδέα έχει να κάνει με χειροποίητες κατασκευές που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι και μάλιστα οικονομικά για να κάνετε συμβολικά αλλά καλαίσθητα δώρα σε αυτούς που αγαπάτε ή να συνοδέψετε με αυτά κάποια ενδεχομένως μεγαλύτερα. Σε περίπτωση μάλιστα που θα υποδεχθείτε στο δικό σας σπίτι το νέο έτος, μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες ιδέες για να χαρίσετε σε όλους μικρές εκπλήξεις μετά το εορταστικό τραπέζι. Δείτε πόσα πράγματα μπορείτε να φτιάξετε μόνοι αλλά και παρέα με τα παιδιά σας, έτσι όπως παρουσιάζονται μέσα από το jenny.gr:

Επισκεφτείτε ένα χαντρομάγαζο και προμηθευτείτε με χάντρες κορδόνια και μεταλλικά 16 για να φτιάξετε τυχερά βραχιόλια για τις φίλες σας.

2016

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε και υλικά για να φτιάξετε μόνοι τα φετινά γούρια για τους αγαπημένους σας! Κρόσια, μεταλλικά ρόδια και η χρονιά αρκούν για ένα όμορφο αποτέλεσμα.
gouri

Ιδέα για το τραπέζι. Γεμίστε διάφανες πλαστικές μπάλες με μικρά ζαχαρωτά και προσφέρετε τες μετά το γεύμα. Τα παιδιά θα το εκτιμήσουν δεόντως!

ball

Γεμίστε ένα μεγάλο βάζο με ζαχαρωτά και κολλήστε με θερμόκολλα την ζώνη του Άγιου Βασίλη. ολοκληρώστε την ιδέα με μία κάρτα.

candies1

Φτιάξτε μία προσωπική χριστουγεννιάτικη κάρτα!

card

Γεμίστε ένα μεγάλο βάζο με όλες τις μυρωδιές και γεύσεις των Χριστουγέννων. Πορτοκάλι, berries, cinnamon sticks, καρύδια και ότι άλλο σας συνδέει με αυτά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

flavours

Ένα βάζο δίνει ακόμα μία έξυπνη ιδέα για ένα απόλυτα girly δώρο.

jar

Τα φυτικά lip balms είναι ένα εύχρηστο, bio και πολύ οικονομικό δώρο που μπορείτε να φτιάξετε. Θα χρειαστείτε: λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο, 2 κ.σ. μελισσοκέρι, 2 κ.σ. βούτυρο καριτέ, 1 κ.σ.λάδι καρύδας και κανέλα ή κακάο να το χρωματίσετε με φυσικό τρόπο. Λιώνετε όλα τα υλικά μαζί, γεμίζετε τα βαζάκια και αφήνετε να κρυώσουν.

kiss

Μετατρέψτε ένα βάζο σε γυάλινη σφαίρα. Κολλήστε με θερμόκολλα ένα χιονάνθρωπο ή οποιοδήποτε στολίδι στον πάτο από το καπάκι. Γεμίστε με νερό, ρίξτε τεχνητό χιόνι και glitter, βιδώστε το καπάκι και το δώρο είναι έτοιμο στο λεπτό!

99999999999