Όλοι μαζί δίνουμε ΕΛΠΙΔΑ!

Η “The Body Shop” στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με γνώμονα ότι η ανάγκη για ανθρωπιά και συμμετοχή στο κοινό καλό είναι πλέον πιο επιτακτική από ποτέ, συνεργάζεται αυτά τα Χριστούγεννα με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», ο οποίος εδώ και είκοσι χρόνια στέλνει καθημερινά μηνύματα ευαισθησίας, ανθρωπιάς, έμπρακτης αγάπης και ελπίδας σε παιδιά και στους γονείς που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο.Συγκεκριμένα, η The Body Shop θα συνεισφέρει το 10% των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11/12 – Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, από τα καταστήματα της σε όλη την Ελλάδα και από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.thebodyshop.gr στο Κοινωνικό Ταμείο του «ΕΛΠΙΔΑ» για την οικονομική υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών που το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, από 1η Δεκεμβρίου έως και τις αρχές του νέου έτους τα 43 καταστήματα της “The Body Shop” σε όλη την Ελλάδα γίνονται αρωγοί ελπίδας και θα φιλοξενούν προς πώληση στην τιμή του 1€ τις χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες που δημιουργούνται κάθε χρόνο με αγάπη από τα παιδιά, τους γονείς και τους εθελοντές του Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ». Όλα τα έσοδα των Χριστουγεννιάτικων καρτών θα συγκεντρωθούν και θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Μπορείτε κι εσείς να δώσετε ΕΛΠΙΔΑ αυτά τα Χριστούγεννα στους πιο δυνατούς ανθρώπους του κόσμου!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της The Body Shop στο 210- 7521480 ή στο http://www.elpida.org.

*Από τη διάθεση των καρτών εξαιρούνται τα 2 corner store της The Body Shop στο Εμπορικό κέντρο Attica στο City Link και στο Attica στο Golden Hall στην Αθήνα.
LOGO_ELPIDA_EN_GR_BLUE