Ο έκλυτος βίος του Charlie Sheen

Λίγες ώρες πριν την αναμενόμενη δημόσια ομολογία του Charlie Sheen, σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, ότι πάσχει από AIDS το φως της δημοσιότητας βλέπουν πληροφορίες για την ζωή του 50χρονου σταρ που σοκάρουν!

Τα τελευταία δύο χρόνια, όπως γράφεται στον ξένο Τύπο, ο Αμερικανός ηθοποιός έχει κλειστεί στο σπίτι του και πληρώνει 25.000 – 30.000 δολάρια σε πορνοστάρ – άνδρες και γυναίκες – για να του κάνουν παρέα και να συμμετέχουν σε όργια με σεξ και ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο διάσημος ηθοποιός για να αποφύγει να βγει οποιαδήποτε πληροφορία προς τα έξω, έχει εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας στο γκαράζ του σπιτιού του από το οποίο ελέγχεται όποιος μπαίνει και όποιος βγαίνει από το κτήριο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι πορνοστάρ που πληρώνονται από τον Sheen υποχρεώνονται να υπογράψουν ένα συμβόλαιο εχεμύθειας ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα από όσα δουν, κάνουν ή ακούσουν, καθώς και να παραδώσουν το κινητό τους στους άνδρες ασφαλείας.

Charlie Sheen Visits the Doctor for hand injury on Bedford in Beverly HillsPictured: Charlie SheenRef: SPL1115003  020915  Picture by: Holly Heads LLC / Splash NewsSplash News and PicturesLos Angeles:	310-821-

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Charlie Sheen έχει απομονωθεί στο σπίτι του, βλέπει παλιές ταινίες με τον εαυτό του στην ένδοξη εποχή του, και προσπαθεί να χωνέψει την διάγνωση. Παράλληλα συνεχίζει να παίρνει ναρκωτικά και να καπνίζει κρακ, χειροτερεύοντας την κατάσταση του.

Ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες πορνό που του στέλνει πορνοστάρ λέει χαρακτηριστικά πως «τους τελευταίους έξι μήνες η κατάστασή του δεν είναι καλή. Δεν λέω ότι έχει να κάνει με το AIDS αλλά άκουσα ότι είναι χάλια. Είναι χλωμός, αδύνατος, δεν βγαίνει στον ήλιο και κυκλοφορεί με τσιρότα. Έτσι συμβαίνει όταν κάνεις πολύ κρακ».

«Έχει ένα κομοδίνο γεμάτο χρήματα. Ανοίγει το συρτάρι και βγάζει δεσμίδες χρημάτων για να πληρώσει όσους έρχονται σπίτι του» πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Σύμφωνα με το National Enquirer, η πρώην σύζυγος του Sheen, η ηθοποιός Brooke Mueller, υποστηρίζει ότι ο 50χρονος και πατέρας των δύο παιδιών της, την μόλυνε σκόπιμα με τον ιό!

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεκάδες γυναίκες καταγγέλλουν πως ο ηθοποιός τις εξέθεσε στον ιό του HIV και μάλιστα πως μια από τις κυρίες αυτές κατάφερε να καταλήξει σε μια οικονομική συμφωνία με τον ηθοποιό, προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sheen υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πώς μολύνθηκε και ζει με τον φόβο ότι αφότου αποκαλυφθεί ότι έχει HIV το «άστρο» του θα σβήσει και το ταλέντο του θα ξεχαστεί.

Πηγή: govastileto.gr