Οι πιο περίεργες τάσεις που βλέπουμε τον φετινό χειμώνα!

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας έχουν ήδη φέρει στο προσκήνιο τις καινούργιες τάσεις για τη φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν (2015-2016) και ήδη οι πιο περίεργες τάσεις έχουν ξεπροβάλλει τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style. Απο αυτές σήμερα στα styling tips by chris stratikopoulos ξεχωρίσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες και σας τις παρουσιάζουμε! Πάρα πολλοί είναι έτοιμοι να τις υιοθετήσουν και από την εμπειρία μου η νέα τάση που αντιμετωπίζεται λίγο δειλά αυτή την σεζόν είναι σίγουρα τάση για την επόμενη! Τα ρούχα Χειμώνας 2016, περιλαμβάνουν πολλές διαθέσιμες επιλογές και ιδέες τόσο ως προς τα χρώματα όσο και ως προς τα σχέδια, τις εκτυπώσεις, τα υφάσματα και υλικά, τα κοψίματα, τις γραμμές, κ.ά.

Οι νέες τάσεις της μόδας για τα ρούχα Χειμώνας 2016 μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις κρύες μέρες του έτους και μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα μοναδικό στιλ στο ντύσιμό μας και να ξεχωρίσουμε με κάθε μας εμφάνιση. Δοκίμασε, πειραματίσου και τέλος υιοθέτησε τις περίεργες τάσεις που σου ταιριάζουν περισσότερο…

Περίεργη τάση νούμερο ένα: Πολύ παπλωματέ
image

Αυτή τη σεζόν μεγάλη έκταση στο χώρο της μόδας καταλαμβάνουν τα καπιτονέ-παπλωματέ υφάσματα που σίγουρα μας προσφέρουν ζεστασιά αλλά και άνεση κι έχουν μια πιο απαλή αίσθηση στο άγγιγμα. Κάποιοι σχεδιαστές υπογραμμίζουν το στιλ του συνδυάζοντάς το με κοσμήματα. Το υλικό αυτό θα το βρεις κυρίως σε παλτό και θα σε κάνει να θέλεις να χουζουρέψεις. Μια μεγάλη, ογκώδης τάση εντοπίστηκε στα φορέματα στον Fendi, στα ταγέρ της Chanel και σε έντονα χρώματα της δεκαετίας του ’90 στον Moschino, το καπιτονέ. Όσο κρύο και αν κάνει φέτος το χειμώνα, η μόδα έχει φροντίσει…

Περίεργη τάση νούμερο δύο: Βack to the future

image (1)

Πολλές από τις τάσεις που έχουμε δει μέχρι τώρα αποτέλεσαν μια ωδή σε περασμένες δεκαετίες και μας έκαναν να αναπολούμε το παρελθόν. Η επόμενη τάση που θα παρουσιάσουμε αντίθετα, έρχεται να τονίσει τη φωτεινότητα του μέλλοντος που μας περιμένει γι’ αυτό και πολλοί σχεδιαστές στράφηκαν προς τα φουτουριστικά σχέδια. Κυρίως νεότεροι σχεδιαστές είναι αυτοί που χρησιμοποιούν καινοτόμα υφάσματα και νεωτεριστικά χρώματα όπως μεταλλικό ασημί και γενικά πιο στιλπνά και λεία υλικά. Μοντέρνες σιλουέτες και τολμηρές χροιές θυμίζουν λίγο στιλ επιστημονικής φαντασίας.

Περίεργη Τάση νούμερο τρία: Τρισδιάστατα στολίδια!

image (2)

Μία άλλη πρόταση για το Χειμώνα 2016 , είναι τα έντονα στολίδια στα ρούχα μας. Σπινθηροβόλες πούλιες, παγιέτες, γκλίτερ που θυμίζει ‘90’s και γενικά διάφορα λαμπυρίζοντα εφέ στα κομμάτια που φοράμε είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη τάση. Το βασικό μήνυμα είναι τα πάντα να γυαλίζουν…

Περίεργη Τάση νούμερο τέσσερα: Φτερά και πούπουλα που ανεμίζουν..

image (3)

Η επόμενη τάση έρχεται για να ανεβάσει και να ζωηρέψει όχι μόνο τα ρούχα αλλά και τα διάθεσή σου. Υπέροχα φτερά και πούπουλα, κυρίως από στρουθοκάμηλο θα σε φωτίσουν στα χειμερινά σου look. Στριφώματα από φτερά σε φούστες και φορέματα αλλά και ολόκληρες επιφάνειες των κομματιών γεμάτες φτερά ακόμα και σε συνδυασμό με φλοράλ μοτίβα σε μπλουζοφορέματα θα σου φέρουν μια πιο ανοιξιάτικη αύρα στην γκαρνταρόμπα της κρύας σεζόν. Θα δεις φτερά να ανεμίζουν και να προσθέτουν κίνηση καθώς λικνίζεσαι είτε σε φορέματα και φούστες είτε σε μπλούζες και πουλόβερ. Είναι μία τάση που εντυπωσιάζει και κάνει ένα διαφορετικό πιο τολμηρό statement για τις ακόλουθες της μόδας.

Περίεργη Τάση νούμερο πέντε: Βικτοριανή και Εδουαρδιανή μόδα

image (4)

Στη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι ήταν πολύ χαρακτηριστικές οι πινελιές από τη Βικτοριανή μόδα , ενώ τώρα στις τάσεις για τα ρούχα Χειμώνας 2016 επικρατεί περισσότερο η Edwardian εποχή, με δαντελένιους τόνους, ψηλούς γιακάδες και κολάρα και στενή μέση. Λατρεμένα είναι τα στιλ από την «Belle Epoque» με φλοράλ μοτίβα, ψηλούς λαιμούς, μίντι στριφώματα, δαντέλες, βολάν και φραμπαλάδες στις φούστες και αστραφτερά παντελόνια . Θα δούμε και αυτή τη σεζόν επιρροές από το Βικτοριανό στιλ με στολισμένες μπλούζες και φιόγκους, κολάρα και έντονους γιακάδες και ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα.

Περίεργη τάση νούμερο έξι: Conceptual dresses

image (5)

Σε μια άρνηση των βασικών τάσεων της εποχής σχεδιαστές όπως οι Comme des Garçons, Junya Watanabe και Yohji Yamamoto δημιούργησαν φορέματα που θυμίζουν origami, μαξιλαροθήκες και πινάκες ζωγραφικής.

Όποια και αν έιναι η περίεργη τάση που σε κέρδισε το σημαντικότερο για νατην φορέσεις είναι να μπορείς να την υποστηρίξεις. Ο καλύτερος κριτής για αυτό είναι ο εαυτός σου και ο καθρέφτης σου αν εσύ νιώθεις άνετα μέσα στα ρούχα σου όλα είναι υπέροχα!! Όπως είπε και ο yves saint laurent το πιο σημαντικό στα ρούχα μιας γυναίκας είναι η γυναίκα που τα φοράει, με αυτό κλείνουμε και ανανεώνουμε το ζωηρό ραντεβού μας στα styling tips σε μια βδομάδα από τώρα, kisses!!

Πηγή: govastileto.gr