Σταρ που γλύτωσαν από του χάρου τα δόντια

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους αγαπημένους μας σταρ να μάχονται και να γλυτώνουν κάθε φορά από τα νύχια του θανάτου. Η αλήθεια όμως είναι πως κι εκείνοι είναι θνητοί όπως όλοι μας. Κάντε κλικ και δείτε 20 σταρ που είδαν το χάρο με τα μάτια τους, ξεκινώντας με τον Tracy Morgan. Ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός παραλίγο να πεθάνει τον Ιούνιο του 2014 όταν ένα φορτηγό της εταιρείας Walmart έπεσε πάνω στη λιμουζίνα που επέβαινε. Ο αγαπητός κωμικός ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και μπήκε στην εντατική αμέσως μετά το ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στο φίλο του James McNair. O ίδιος τραυματίστηκε και στο κεφάλι και χρειάστηκε μήνες θεραπείας αποκατάστασης για να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Ο Harrison Ford γλύτωσε από θαύμα σε αεροπορικό δυστύχημα τον Μάρτιο του 2015 όταν ένα παλιό διθέσιο αεροπλάνο το οποίο πιλοτάριζε έπαθε βλάβη ενώ βρισκόταν στον αέρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τραυματίστηκε σχετικά σοβαρά στο πρόσωπο και στο κρανίο κατά την αναγκαστική προσγείωση σε γήπεδο του γκολφ στο Λος Άντζελες. Λέγεται επίσης ότι έσπασε τη λεκάνη του και τον αστράγαλό του.

BBmnwXe

Το Μάιο του 2014, ο Deryck Whibley σόκαρε τους θαυμαστές του όταν αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει από χρόνια κατάχρηση αλκοόλ “Καθόμουν στο σπίτι, έβαλα άλλο ένα ποτό γύρω στα μεσάνυχτα και έκατσα να δω μια ταινία όταν ξαφνικά αισθάνθηκα άσχημα” έγραψε ο ρόκερ στην ιστοσελίδα του. “Στη συνέχεια λιποθύμησα κι έπεσα στο πάτωμα”. Τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και έμεινε ένα μήνα σχεδόν. “Το συκώτι μου και τα νεφρά μου κατέρρευσαν”, έγραψε. “Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο φοβήθηκα. Κατάλαβα επιτέλους ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να πίνω πλέον. Οι γιατροί λένε ότι αν πιω έστω και ένα ποτό ακόμη θα πεθάνω”.

BBmnEIy

Ο Liam Hemsworth παραλίγο να πνιγεί ενώ έκανε σερφ όταν ήταν μικρός στην πατρίδα του την Αυστραλία. “Όταν ήμουν μικρός μπλέχτηκε το σκοινί του ποδιού γύρω από το σώμα μου ενώ βρισκόμουν κάτω από το νερό και δεν μπορούσα να κολυμπήσω. Παρόλο που ήμουν στα ρηχά εγώ κόντεψα να πνιγώ…. Ο φόβος του θανάτου; Έχει κι αυτός την πλάκα του”.

BBmnHhC

Η Drew Barrymore θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί το 2001 όταν η βίλα της στο Μπέβερλι Χιλς στην οποία έμενε με τον τότε αρραβωνιαστικό της, τον Tom Green έπιασε φωτιά ενώ κοιμόντουσαν. Η ηθοποιός είπε ότι σώθηκαν χάρη στο ημίαιμο Λαμπραντόρ τους. “Η Flossie γαύγιζε και στην ουσία χτυπούσε την πόρτα του υπνοδωματίου μας. Αυτή μας ξύπνησε”, είπε η Drew στο περιοδικό People.

BBmnJF1

Η συνέχεια εδώ