Beauty Tips: Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

Μετά από τις δίαιτες, το επόμενο μείζον θέμα που απασχολεί σχεδόν όλες τις γυναίκες (ναι, υπάρχουν και κάποιες τυχερές) είναι η κυτταρίτιδα. Συνήθως τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας δεν είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το πορτοφόλι μας. Αν λοιπόν, ψάχνεις κάτι οικονομικό αλλά αποτελεσματικό, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις στην κουζίνα σου.

Scrub με καφέ

Το scrub από ατόφιο καφέ βοηθάει στη μείωση της κυτταρίτιδας, αφού καφές αυξάνει την κυκλοφορία. Ανάμιξε καφέ με ζεστό νερό και κάνε μασάζ στην προβληματική περιοχή για δέκα λεπτά δύο φορές την εβδομάδα.

Κάνε μασάζ

Αυτή η τεχνική δεν υπόσχεται θαύματα (εκτός κι αν απευθυνθείς σε επαγγελματία) αλλά μπορεί να μειώσει σε μικρό βαθμό την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Κάνε μασάζ στην προβληματική εποχή την ώρα που απολαμβάνεις ένα ζεστό ντους.

Πηγή: joy.gr

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://joytv.gr/beauty-tips-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE/