Η οικογένεια Beckham στην λαϊκή αγορά...

Πώς θα σας φαινόταν να πηγαίνατε στην λαϊκή αγορά για τα ψώνια της εβδομάδας και στον διπλανό πάγκο να βλέπατε την Victoria Beckham- στην τρίχα πάντα- να διαλέγει λαχανικά-πιο συγκεκριμένα κολοκύθες;-

Οι Καλιφορνέζοι έζησαν και αυτή την εμπειρία…

Τι και αν η Victoria Beckham ετοιμάζει το νέο της κατάστημα στην Nέα Υόρκη και αν οDavid είναι πολυάσχολος το τελευταίο διάστημα, αυτό το σαββατοκύριακο, όσο περίεργο και αν φαίνεται, τα άφησαν όλα στην άκρη και πήγαν παρέα με τα παιδιά τους στη λαϊκή αγορά Underwood Farms στην Καλιφόρνια.

Μπορεί όλη η οικογένεια να ήταν από την κορυφή ως τα νύχια ντυμένη με ρούχα των μεγαλύτερων οίκων μόδας, όμως δεν ήταν καθόλου προκλητικοί με το στιλ τους αφού το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν οι κολοκύθες και τα «καλούδια» της τοπικής αγοράς, που προμηθεύτηκαν για να γιορτάσουν το Halloween.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν περίμενε ότι θα αντίκριζε ποτέ τον David Beclkhamφορτωμένο με ένα καρότσι γεμάτο κολοκύθες και δίπλα του την Victoria με σαγιονάρες και τζιν, όμως συνέβη και αυτό!

Σίγουρα θα μπορούσαν να στείλουν κάποιον άλλο για τη δουλειά αυτή, όμως με την κίνηση αυτή απέδειξαν ότι είναι πολύ πιο έξυπνοι και cool από άλλους celebrities, οι οποίοι σνομπάρουν τις αγορές αυτού του τύπου.

2DD11

brooklyn

victoria-david

victotria-beckham-2