Οχτώ διάσημες μαμάδες που γέννησαν στο σπίτι!

Σπίτι είναι όπου βρίσκεται η καρδιά σου, όπου νιώθεις ασφάλεια και εκεί που επιλέγουν όλο και περισσότερο η γυναίκες να γεννούν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδειξαν διάφορες έρευνες, ο τοκετός στο σπίτι αυξήθηκε κατά 20% από το 2008-2015, θέλοντας έτσι τις γυναίκες να προτιμούν τη γέννα στο σπίτι μαζί με η μαία τους παρά σε ένα μαιευτήριο.

Δείτε παρακάτω ποιες 8 διάσημες γυναίκες, επέλεξαν να γεννήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι παρά σε ένα μαιευτήριο, σύμφωνα με το MothersBlog.gr. 

1. Πάμελα Άντερσον

Μπορεί να είναι έκπληξη, αλλά η γνωστή ηθοποιός γέννησε και τους δύο γιους της στην άνεση του σπιτιού της. «Γέννησα και τα δύο παιδιά μου στο σπίτι, φυσιολογικά, με την παρουσία της μαίας μου, μέσα σε νερό!».

BBmk2nK

2. Ντέμι Μουρ

Μετά τη γυμνή της φωτογράφιση στο Vanity Fair, η Ντέμι Μουρ γέννησε και τις τρεις κόρες της στο σπίτι.

BBmk7s2

3. Μέριλ Στριπ

Η Μέριλ Στριπ δεν έχει το σπίτι της μόνο σαν χώρο φύλαξης των Όσκαρ της, αλλά και ως τόπο όπου επέλεξε να φέρει στον κόσμο τη μία από τις τρεις κόρες της!

BBmk7s8

4. Τζούλιαν Μουρ

Η Τζούλιαν Μουρ, είναι άλλη μία διάσημη ηθοποιός που γέννησε την κόρη της Λιβ, στο σπίτι.

BBmkcV6

5. Σίντι Κρόφορντ

Το διάσημο μοντέλο είναι ίσως από τις πρώτες διάσημες μαμάδες που επέλεξαν τον τοκετό στο σπίτι. Όπως είχε γράψει και το περιοδικό People, εκείνη την εποχή, «Το διάσημο μοντέλο επέλεξε τον τοκετό στο σπίτι, παρουσία της μαίας και του συζύγου της!».

BBmkhCS

6. Ζιζέλ

Η Ζιζέλ, ένα ακόμη διάσημο μοντέλο επέλεξε τον τοκετό στο σπίτι. Γέννησε και τα δύο παιδιά της μέσα στην μπανιέρα της και η ίδια είχε πει για αυτή της την εμπειρία, «Νιώθω ευλογημένη που κατάφερα να γεννήσω φυσιολογικά στην μπανιέρα του σπιτιού μου, περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που με αγαπούσαν και που με έκαναν να αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια κοντά τους! Ήταν πραγματικά μια υπέροχη εμπειρία!».

BBmk4RI

7. Κέλλυ Πρέστον

Αν και η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, γέννησε το πρώτο της παιδί στο μαιευτήριο της Φλόριντα, λέγεται ότι το δεύτερο παιδί της επέλεξε να γεννηθεί στο σπίτι.

BBmkhD4

8. Λίσα Μπονέτ

Η Λίσα Μπονέτ είναι υπέρμαχος του τοκετού στο σπίτι και όπως ήταν φυσικό γέννησε και τα δύο παιδιά της στη μπανιέρα του σπιτιού της.

BBmkcVg