Οι σωματοφύλακες των σταρ

Τελικά οι σταρ φαίνεται ότι τα έχουν όλα…Είτε εμφανίζονται σε πρεμιέρες, είτε έχουν βγει για ψώνια ή φτάνουν στο αεροδρόμιο για να πετάξουν σε όλο τον κόσμο, πολλοί από αυτούς έχουν μαζί τους σωματοφύλακες για να τους προσέχουν.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε μερικούς από τους πιο σέξι σωματοφύλακες κι ας ξεκινήσουμε με εκείνον που έχει προσλάβει η μία και μοναδική Jennifer Lawrence. Ο οποίος όχι μόνο την προστατεύει από τους παπαράτσι αλλά της κουβαλούσε και το σκυλάκι στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2015.

AAfBEqz

Εννοείται ότι η Beyonce και ο Jay Z θα είχαν προσλάβει σωματοφύλακες που θα μπορούσουν να περάσουν και για μοντέλα. Το ζευγάρι κυκλοφορεί συχνά με τους πιστούς του bodyguards που βλέπουμε στη φωτογραφία. Τη συγκεκριμένη φορά πάντως ο Jay Z ήταν αυτός που έπρεπε να προστατέψει το σωματοφύλακά του επειδή λέγεται ότι τον χτύπησε ένας παπαράτσι στη Νέα Υόρκη, το Μάιο του 2015.

AAfB6LB

Προέρχεται από μία από τις πιο χαρισματικές οικογένειες του πλανήτη και γι’ αυτό το λόγο υποθέτουμε ότι ο σωματοφύλακας του Brooklyn Beckham είναι τόσο απίστευτα όμορφος. Ο Brooklyn εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με τον σωματοφύλακά του τον Σεπτέμβριο του 2015.

AAfB9kq

Η Caitlyn Jenner έκανε θραύση φέτος το καλοκαίρι και χρειαζόταν οπωσδήποτε προστασία από τους παπαράτσι που την κυνηγούσαν παντού. Ευτυχώς για μας, αποφάσισε να προσλάβει έναν ιδιαίτερα εμφανίσιμο άντρα που την προστάτευε όσο καιρό βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, τον Ιούνιο του 2015.

AAfyTCC

Και όμορφος και ευγενικός! Ο σωματοφύλακας της Taylor Swift τη βοήθησε να μπει στο αυτοκίνητο και την προστάτευσε από τους παπαράτσι στο Δυτικό Χόλιγουντ τον Μάρτιο του 2015.

AAfBzfk

Ένα πρόβλημα λιγότερο; Να έχεις να χαίρεσαι ενώ δουλεύεις! Η Ariana Grande είχε έναν πανέμορφο φύλακα άγγελο στη Νέα Υόρκη, τον Δεκέμβριο του 2014.

AAfBetA

Η Britney Spears βγήκε για ψώνια με τον όμορφο σωματοφύλακά της στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο του 2014.

AAfBetE

Ο Daniel Radcliffe έμοιαζε σαν νάνος δίπλα στον τεράστιο σωματοφύλακά του φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες το Φεβρουάριο του 2013.

AAfBwHo

Η προστασία της Katie Holmes στη Νέα Υόρκη τον Απρίλιο του 2010 θα μπορούσε να περάσει και για ηθοποιός.

AAfB6LY

Η Heidi Klum δεν το βάζει κάτω! Την είδαμε να φεύγει από τα Starbucks της Νέας Υόρκης με τον σωματοφύλακά της τον Αύγουστο του 2014.

AAfBbSy

Η συνέχεια εδώ