Τομ Κρουζ-Νικόλ Κίντμαν: Παντρεύτηκε η 23χρονη κόρη τους

Η 23χρονη κόρη του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν παντρεύτηκε μυστικά πριν από λίγες μέρες και η χαρμόσυνη είδηση έγινε πρώτο θέμα στα  tabloids αφού η τελετή πραγματοποιήθηκε χωρίς τους γονείς της.

O Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν υιοθέτησαν την Μπέλλα το 1992 και έπειτα ακολούθησε ο γιος τους Connor το 1995, πριν αυτοί χωρίσουν οριστικά το 2001.

Η τελετή Σαϊεντολογίας έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου στο πολυτελές ξενοδοχείο Dorchester του Λονδίνου και τα έξοδα ανέλαβε φυσικά, ο Τομ Κρουζ, ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι στην τελετή. Την ίδια στιγμή και η μητέρα της Μπέλα, που βρισκόταν στο Λονδίνο απουσίαζε.

Ενώ σύμφωνα με την Daily Mail η Νικόλ Κίντμαν είχε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Λονδίνο, όμως βγήκε για φαγητό με το ζευγάρι, μια μέρα πριν το γάμο κι εννοείται πως σεβάστηκε την επιθυμία της κόρης να μην είναι παρούσα στο μυστήριο.

Αυτό συνέβη επειδή η make up artist της εταιρείας Vidal Sassoon δεν αντέχει καθόλου τη δημοσιότητα και φοβήθηκε πως η παρουσία των διάσημων γονιών της στο γάμο, θα της χαλούσε την σημαντική στιγμή στη ζωή της.

Και μπορεί παπαράτσι να μην υπήρχαν στο γάμο, στα social media, όμως, δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από το μυστήριο, μέσω των φίλων της Ιζαμπέλα και του συζύγου της Μαξ Πάρκερ.

cruise1-460x349

cruise3-460x345

cruise2-460x345