Άψογη εμφάνιση: 10 συμβουλές για άντρες

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τελικά τη διαφορά. Εάν θέλετε να φαίνεσθε και να αισθάνεστε σαν τζέντλεμαν κάντε κλικ και πάρτε ιδέες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ

Αντί να αγοράζετε πολλά και διαφορετικά aftershave, επιλέξτε ένα ή δύο που σας ταιριάζουν. Μπορείτε να επιλέξετε ένα με σανδαλόξυλο για το χειμώνα και ένα με εσπεριδοειδή για τους καλοκαιρινούς μήνες.

AAeXfO9

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

Οι πολλές ώρες εργασίας σας κάνουν να φαίνεσθε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι τις περισσότερες φορές, με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας. Χρησιμοποιήστε φυσικούς τρόπους, όπως οι φέτες αγγουριού, για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

AAeX31H

ΕΝΥΔΑΤΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

Κάθε πρωί αφιερώστε δύο λεπτά για να βάλετε λίγη ενυδατική λοσιόν στο πρόσωπό σας. Θα σας χαρίσει φρεσκάδα και θα βοηθήσει το δέρμα σας να παραμείνει νεανικό για περισσότερα χρόνια.

AAeXdko

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ

Όπως φροντίζετε τις τρίχες στο πρόσωπό σας έτσι πρέπει να φροντίζετε και τις τρίχες που έχετε στο σώμα σας. Εάν είστε από εκείνους που δεν νιώθουν άνετα στην ιδέα της αποτρίχωσης με κερί ή χαλάουα, μπορείτε να τις αφαιρείτε με το ξυράφι.

AAeX5FK

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΥΓΙΕΣ

Είτε επιλέξετε να πηγαίνετε γυμναστήριο, είτε να τρέχετε στο πάρκο η άσκηση θα πρέπει να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς σας. Όχι μόνο θα σας κρατήσει υγιείς αλλά θα φαίνεστε γυμνασμένοι και ελκυστικοί.

AAeWNBC

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Φροντίστε να βουρτσίζετε τα δόντια σας και να χρησιμοποιείτε το οδοντικό νήμα καθημερινά. Καλό είναι επίσης να έχετε ένα στοματικό διάλυμα εύκαιρο το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε μετά από κάθε γεύμα.

AAeX8fu

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

Ακόμη κι εάν ξοδεύετε μια περιουσία σε ρούχα, εάν τα ρούχα που επιλέξατε δεν εφαρμόζουν καλά στο σώμα σας θα φαίνεστε ατημέλητος. Κατανοήστε το σωματότυπό σας και επιλέξτε τα ρούχα εκείνα που σας ταιριάζουν. Τα πολύ στενά ρούχα ή τα ιδιαίτερα φαρδιά σας κάνουν να φαίνεστε απεριποίητος.

2

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ

Εάν είστε από εκείνους που ιδρώνουν πολύ, φροντίστε να έχετε πάντα εύκαιρο ένα αποσμητικό και χρησιμοποιήστε το μέσα στην ημέρα ξανά. Μπορείτε επίσης να φοράτε ένα διακριτικό μπλουζάκι κάτω από το πουκάμισό σας. Για να μην ιδρώνουν τα πόδια σας, ψεκάστε τα με ειδικό σπρέι για τα πόδια για να μην μυρίζουν τα παπούτσια σας.

1

ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑΣ

Μια ανδρική γκαρνταρόμπα θα πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει ένα παντελόνι τζιν, ένα λευκό πουκάμισο, ένα καλό μπλουζάκι, ένα φούτερ, κοστούμι, αθλητκά και καλά παπούτσια. Ένα ακριβό ρολόι αποτελεί πάντα μια καλή επένδυση.

AAeWST2

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Μην φεύγετε ποτέ από το σπίτι χωρίς κολώνια ή αποσμητικό. Για καλύτερα αποτελέσματα, τεντώστε τα χέρια και ψεκάστε στο στέρνο.

3

Πηγή: msn